Προετοιμασία με εμπόδια

Η απουσία των πολλών διεθνών, οι αδειούχοι αλλά και οι τραυματίες δημιούργησαν την εικόνα του έρημου Αρχάγγελου έστω και αν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας γίνονται προπονήσεις. Από σήμερα η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί αφού με όσους έχουν μείνει αναμένεται να ενσωματωθούν οι Σεγκιρί, Φλορέα και Λουκά που απουσίαζαν μετά από σχετική άδεια εκτός Κύπρου. Όσον αφορά τους τραυματίες πρόκειται για τους Έμερσον, Σαπάνη, Τόρες και Μοραίς. Παρόλο που κανενός η κατάσταση δε θεωρείται σοβαρή το ότι έχασαν κάποιες προπονήσεις αποτελεί αρνητικό στοιχείο. Κάτω από αυτά τα δεδομένα η παρουσία όλων των πιο πάνω στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Ανόρθωσης συνοδεύεται με πολλά ερωτηματικά.

Η σημερινή προπόνηση η οποία θα γίνει υπό την επίβλεψη του Ουζουνίδη, ο οποίος επίσης έχει επιστρέψει από την Ελλάδα θα είναι κατατοπιστική όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας των παικτών. Όπως έχουμε γράψει ξανά ο αγώνας προς τιμή του Σταύρου Γεωργίου θα είναι μια ευκαιρία για τον Ζε Κάρλος να πάρει τα λεπτά συμμετοχής που χρειάζεται έτσι ώστε να είναι έτοιμος μέχρι τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Ντα Κόστα τέλος και επίσημα
Ένας από τους παίκτες που ήρθαν με πολλές υποσχέσεις το καλοκαίρι αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο λόγος για τον Ντα Κόστα ο οποίος πέραν των φτωχών του συστάσεων και ικανοτήτων, βασανίστηκε από πολλούς τραυματισμούς. Το γεγονός του ότι από όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού μόνον ο Έμερσον μπορεί να θεωρηθεί επιλογή που συμβαδίζει με τις ανάγκες και ποιότητα της ομάδας πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να επαναλάβει τον περσινό άθλο στηριζόμενο στους περσινούς ουσιαστικά παίκτες του, κάτι που αποδεικνύει πόσο πετυχημένος ή αποτυχημένος ήταν ο φετινός προγραμματισμός.

Συνέχεια με Κυριακές
Η LTV αποφασίζει και το ΑΠΟΕΛ υπακούει όσον αφορά το πότε και τι ώρα αγωνιζόμαστε. Παρόλο που η Κυριακή δε θεωρείται όσο εμπορική μέρα όσο το Σάββατο και παρόλο που οι ποδοσφαιριστές μας στερούνται μιας ημέρας ξεκούρασης που από τη τεχνική ηγεσία θεωρείται σημαντικό, οι αγώνες μας συνεχίζουν να ορίζονται Κυριακές. Η συνέχεια μας θέλει στις 25 Νοεμβρίου αντιμέτωπους με την Άχνα και στις 2 Δεκεμβρίου με τον Άρη στη Λεμεσό…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!