Προηγείται η πρόσθεση

Ο Χρύσης Μιχαήλ και το ενδεχόμενο αποχώρησης του από το ΑΠΟΕΛ λίγους μήνες ενωρίτερα από ότι υπολογίζουν οι περισσότεροι ήταν η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε χτες. Δημοσιογραφικές πληροφορίες έφεραν τη Δόξα να θέλει διακαώς τον ποδοσφαιριστή αλλά ο προπονητής τους δημόσια τέλειωσε το θέμα δηλώνοντας ότι ο Χρύσης δεν είναι υπό παραχώρηση. Το θέμα πάντως δεν τέλειωσε χτες με τη συγκεκριμένη δήλωση αφού η περίπτωση να αποχωρήσει από το ΑΠΟΕΛ ενδεχομένως να επανέλθει στο προσκήνιο. Πότε θα γίνει αυτό; Αν ο Γιοβάνοβιτς βρει και φέρει στην ομάδα το αμυντικό χαφ που ψάχνει, τότε οι πιθανότητες πρόωρης αποχώρησης του Χρύση θα είναι πιο μεγάλες από ποτέ. Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του έμπειρου και μέχρι πέρσι υπερπολύτιμου μέσου λήγει τον Μαϊο και όλα συνηγορούν ότι πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί. Ο Γιοβάνοβιτς στη θεωρεία πιστεύει στον ποδοσφαιριστή, στην πράξη όμως δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί δίνοντας του ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται τα αρνητικά δεδομένα και είναι για αυτό που με τον τρόπο του έστειλε το μήνυμα ότι δεν θα ήταν αρνητικός στο να αποχωρούσε από τώρα. Η αποχώρηση όμως πρέπει να γίνει και με τους δικούς του όρους και ένας από τους πιο βασικούς αν όχι ο βασικότερος είναι ο νέος του ποδοσφαιρικός σταθμός να εδρεύει στη Λευκωσία. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες που ανάπτυξε ο Χρύσης φαίνεται να τον κρατούν δεμένο στην πρωτεύουσα και να τον αναγκάζουν να αφιερώνει χρόνο και χρήμα σε αυτές.

Ο Παπαβασιλείου τον θέλει και η κουβέντα που έγινε τόσο με τον παίκτη όσο και με τη διοίκηση μας φάνηκε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει. Επαναλαμβάνουμε όμως ξανά ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ενισχυθεί περαιτέρω το ΑΠΟΕΛ στη θέση του αμυντικού χαφ, προτού  παρθούν οποιεσδήποτε τελεσίδικες αποφάσεις για πιθανή αποχώρηση του Χρύση.

Το ότι ο προπονητής μας διαχρονικά δεν βιάζεται και έχει την τάση να εξαντλεί τα χρονικά περιθώρια, αποδεικνύει ότι δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να θεωρήσει δεδομένο οτιδήποτε. Ο καθοριστικός Ιανουάριος όπου περιλαμβάνει και αγώνες κυπέλου θα δώσει την ευκαιρία στον Χρύση να αυξήσει τα λεπτά συμμετοχής του. Αν παράλληλα δεν προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις που προτείνονται, τότε σημαίνει πως ο Χρύσης θα παραμείνει και θα πρέπει  μάλιστα να δώσει λύσεις.

Πάμε στη ζούγκλα για τη νίκηΗ ΚΟΚ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα όσων πολεμούν το ΑΠΟΕΛ αρνείται να συμμορφωθεί και να εγγράψει τον Άρθρουρ Λι. Ίσως αυτή να είναι η τελευταία φορά που το κάνουν αλλά είναι αρκετή ενόψει κυπέλλου. Η ομάδα μας πάει σήμερα στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ αουτ τον Απόλλωνα. Παρά την απουσία και την προσπάθεια των Λεμεσιανών να δημιουργήσουν εχθρική ατμόσφαιρα., το ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει τη νίκη. Ερωτηματικό είναι και  ποια γραμμή θα τηρήσουν διαιτητές του σημερινού αγώνα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!