Προπονήσεις σε αντίξοες συνθήκες

Από τη δροσιά και τις νεροποντές της Αυστρίας, επιστροφή στην ξηρασία και αφόρητη ζέστη της Κύπρου. Αυτά είναι τα δεδομένα για τους παίκτες μας για έστω λίγες μέρες αφού σήμερα αρχίζουν και πάλι προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα που θα αναχωρήσουν για τα Νησιά Φαρόε. Η απόκτηση του Σικόρα έφερε την ηρεμία στις τάξεις των οπαδών αλλά και της διοίκησης και όλοι πλέον αναμένουν με αγωνία τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το νέο ΑΠΟΕΛ ελάχιστα θα διαφέρει από το περσινό αφού στους πρώτους τουλάχιστον αγώνες δεν αναμένεται να δούμε ουσιαστικές αλλαγές. Και αυτό γιατί οι Μπρέσκα, Μπόμπαν και Γκόμεζ ναι μεν δείχνουν να είναι παίκτες που θα βοηθήσουν αλλά δύσκολα θα τους δούμε στο αρχικό σχήμα μιας και ο βαθμός προσαρμογής τους δεν είναι ο επιθυμητός.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας θα στηριχτεί στους γνωστούς παίκτες για να αποκλείσει την ομάδα των Νησιών Φαρόε ενώ για τον τρίτο προκριματικό θα ελπίζουμε στην ετοιμότητα όλων, συμπεριλαμβανομένου και του Σικόρα. Για τον Πολωνό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μεγάλες προσδοκίες και πιστεύει πολύ στις ικανότητες του και αυτός είναι ο λόγος που και ο νέος εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας μιλά με καλύτερα λόγια.

Όπως έχουμε γράψει εκτός απροόπτου θα γίνει ακόμα μια μεταγραφή με πιο πιθανή αυτή του αριστερού μπακ. Τα όσα έχει δει στην Αυστρία ο προπονητής φαίνεται να μην του αφήνουν περιθώριο για κάτι διαφορετικό έστω και αν θεωρητικά ο Κόντης μπορεί να δώσει λύσεις και στη συγκεκριμένη θέση.

Στο έρμαιο της Lotto
Σε μια περίοδο που οι νέες επίσημες φανέλες με τα δυο αστέρια θα έπρεπε να ήταν τα ράφια της μπουτίκ, η ομάδα μας δείχνει να είναι έρμαιο της Lotto και της κακογουστιάς που διακρίνει την εταιρεία που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα. Όπως μάθαμε η στολή που αποφάσισαν να μας προμηθεύσουν σχεδιαστικά έχει τα χάλια της ενώ και ο ίδιος ο προπονητής έκρινε ότι το υλικό κατασκευής της είναι τέτοιο που τον ανάγκασε να κάνει αυστηρές συστάσεις. Ας ελπίσουμε ότι έστω και με καθυστέρηση θα δούμε κάτι αντάξιο του ονόματος της ομάδας μας.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία διεξήχθη η αιμοδοσία που οργάνωσε ο σύνδεσμος αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική και γι αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που έδωσαν το παρών τους. Επίσης, ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ κ. Ερωτοκρίτου, τον αντιπρόεδρο κ. Πολυδώρου, τον κ. Ποταμίτη αλλά και τον κ. Γεωργίου για τη στήριξη τους προς την προσπάθεια του συνδέσμου να προσφέρει βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας.

Σε μια άλλη εξέλιξη θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον κύριο Π. Χατζηλιασή στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ανέλαβε ως υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας, και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Χατζηλιασής καλείται να αναπληρώσει το μεγάλο κενό που άφησε ο κ. Αντωνίου και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντωνίου για την σημαντικότατη προσφορά του στον ΑΠΟΕΛ και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!