Προπονείται ο Ντε Βινσέτι!

Οι μέρες περνούν και η μόνη περίπτωση να ξεχαστεί προσωρινά ο αργοπορημένος προγραμματισμός είναι να επανενταχθεί στην ομάδα μας ο Ντε Βινσέτι. Αυτό θεωρείται εφικτό αφού η παρουσία του παίκτη στην Αθήνα όπως επίσης και η πρόταση της ομάδα μας προς τον Ολυμπιακό για απόκτηση του παίκτη φαίνεται να πείθει τους ερυθρόλευκους. Η επιμονή στον Ντε Βινσέτι δεν είναι τυχαία αφού πέραν των ικανοτήτων του καθοριστικό ρόλο παίζει και το ότι δεν θα χρειαστεί καθόλου περίοδο προσαρμογής. Σε 20 μέρες ο ΑΠΟΕΛ δίνει τον αγώνα της χρονιάς και η παρουσία του Ντε Βινσέτι αν με το καλό επιβεβαιωθεί η προφορική συμφωνία είναι επιβεβλημένη προκειμένου να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αντιλαμβανόμενος ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος κάνει όλα όσα πρέπει. Πέραν της πίεσης που ασκεί στον Ολυμπιακό προκειμένου να συναινέσει, τις τελευταίες μέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί το συντομότερο στο απαιτούμενο βαθμό φυσικής κατάστασης.

Τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να μην κλείσει ούτε σήμερα η μεταγραφή δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, ελπίζοντας πως σε 30 μέρες δεν θα κάνουμε απολογισμό λαθών που μας έφεραν τον πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!