Προπόνηση και αναχώρηση για Κάουνας

Ξανά στα αεροπλάνα και στα αεροδρόμια παίκτες και τεχνική ηγεσία αφού στις 6.00 το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή για το Κάουνας της Λιθουανίας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης. Η ναυλωμένη πτήση θα έχει διάρκεια τεσσάρων ωρών και αργά το βράδυ της Τρίτης η αποστολή αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Tauras . Πριν την αναχώρηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους, μέσα από την οποία θα επαναβεβαιωθεί ότι οι Χιώτης, Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι συγκεκριμένες παίκτες εξάλλου προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα οπότε υπάρχει η βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά και το ζητούμενο είναι αν θα αγωνιστούν.

Τουλάχιστον αυτό είναι το ερώτημα για τους Χιώτη και Χαραλαμπίδη οι οποίοι όπως φάνηκε και από τους φιλικούς αγώνες συμπεριλαμβάνονται μέσα στο πλάνο των βασικών. Το ΑΠΟΕΛ όπως αντιλαμβάνονται όλοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά για νίκη και στους δύο αγώνες. Μπορεί για κάποιους να μη σημαίνει κάτι αλλά τα πρακτορεία στοιχημάτων μας θεωρούν το ακλόνητο φαβορί ακόμα και στον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Γιοβάνοβιτς καλείται να παρουσιάσει για ακόμα μια φορά μια ομάδα που με την απαιτούμενη σοβαρότητα και καλή απόδοση θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει το οποίο δεν είναι άλλο από τη νίκη. Η διοίκηση επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και η παρουσία και των τριών αντιπροέδρων στέλλει τα σωστά μηνύματα.

Παρόλο που υπάρχουν ακόμα μέρες και χωρίς να ξέρουμε τα τρωτά σημεία των Λιθουανών τα οποία έχει εντοπίσει ο Γιοβάνοβιτς μέσω των συνεργατών του, η λογική λέει ότι δεν θα δούμε ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο φιλικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!