Προπόνηση και αναχώρηση

Με πρωινή προπόνηση η οποία θεωρείται καθοριστική για τον Πουρσαϊτίδη, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας στην Κύπρο αφού λίγο μετά το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αγία Πετρούπολη. Μέσα από την προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και η εκκρεμότητα που υπάρχει όσον αφορά τον Πουρσαϊτιδη. Όπως είναι γνωστό από τη στιγμή που αποχώρησε προληπτικά λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τον Ερμή όλο το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω του με στόχο να γίνουν όλα όσα πρέπει. Το λεγόμενο «σφίξιμο» που αισθάνθηκε δεν θεωρείται ανησυχητικό αλλά χτες ο Πούρσα πέρασε αρκετές ώρες στο φυσιοθεραπευτήριο. Σήμερα ο παίκτης θα επιχειρήσει να προπονηθεί ελπίζοντας ότι δεν θα αισθανθεί οποιεσδήποτε ενοχλήσεις. Αναμένεται να περάσει μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο το πρόβλημα στον τετρακέφαλο ήταν προσωρινό. Αν όλα κυλήσουν ομαλά ο παίκτης όχι μόνο θα μπει στο αεροπλάνο αλλά θα κριθεί έτοιμος για να καλύψει το κενό του Μποαβεντούρα.

Η νίκη επί του Ερμή βοήθησε ως ένα βαθμό να επανέλθει η ηρεμία και παρόλο που ο αγώνας της Τετάρτης δεν έχει καμία σχέση με τις εγχώριες υποχρεώσει είναι δεδομένο ότι η ομάδα τα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη με αισιοδοξία και ηρεμία.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι δεδομένος και είναι για αυτό που όλοι είναι μετρημένοι στις εκτιμήσεις τους. Το ότι η Ζενίτ είναι αήττητη από την ημέρα που την κερδίσαμε στο ΓΣΠ λέει πολλά ενώ η ιδιαιτερότητα των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν την Τετάρτη είναι κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ των γηπεδούχων.

Επιστρέφοντας στα διαδικαστικά η αποστολή θα αναχωρήσει λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και η διάρκεια της πτήσης αναμένεται να είναι 5 ώρες. Το ζητούμενο για τους παίκτες είναι να εξοικειωθούν με το κρύο αφού την Τετάρτη η θερμοκρασία στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στους μηδέν βαθμούς!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!