Προς διοίκηση εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρό Λτδ

Αναγκαζόμαστε να παρουσιάσουμε ως κύριο θέμα μια επιστολή που λάβαμε από έναν αγανακτισμένο οπαδό του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φαίνεται αρκετά συνειδητοποιημένος και αποφασισμένος υπογράφοντας μας ως πρώην κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας. Είμαστε σίγουροι ότι τα όσα γράφει εκφράζουν χιλιάδες. Η διοίκηση όταν αποφασίσει να συσκεφθεί και να διαβουλευθεί με τους εταίρους της να τα λάβει υπόψη. Αφορμή της επιστολής μου είναι η τιμολόγηση των εισιτήριων διαρκείας και φυσικά τα γεγονότα της χθεσινής μέρας που επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά ότι δυστυχώς η δική σας συμπεριφορά ως διοίκηση δεν βοηθά άλλα εκκολάπτει στους κόλπους του ΑΠΟΕΛ ταραξίες που δυστυχώς μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι.

Κύριοι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Ναι κύριοι αυτοί που χθες μετέτρεψαν την γιορτή σε παρωδία. Αυτοί που ανάγκασαν κόσμο με παιδία να φύγουν άρον άρον. Αυτοί που δεν άφησαν του παίκτες να κάνουν έστω μια τυπική προπόνηση είναι αυτοί που εσείς οι ίδιοι επιβραβεύετε για την συμπεριφορά τους μειώνοντας τους την τιμή των εισιτηρίων.

Κύριοι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

Χθες εσείς και οι οργανωμένοι μας έκαναν να προβληματιστούμε και αντί, παρά την απαράδεκτη τιμολόγηση σας, να τρέξουμε να πάρουμε εισιτήρια διαρκείας να διερωτόμαστε πόσα παιγνίδια θα χαθούν φέτος και αν τελικά ακόμα και το ΑΠΟΕΛ, σε μια χώρα που την ταλανίζει η οικονομική κρίση έχει το δικαίωμα να περιμένει το χειροκρότημα μας που θα έχει απίστευτα μεγάλο οικονομικό κόστος για μας και τις οικογένειες μας.

Κύριοι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

Πρέπει να είστε από τους τυχερούς που δεν βιώνουν την οικονομική κρίση αν είστε ευχαριστημένοι με τις τιμές των εισιτήριων διαρκείας που ανακοινώσατε. Ελπίζω μόνο για το καλό του ΑΠΟΕΛ το οποίο διοικείτε να μην  πιστεύετε ότι έστω και ένας ΑΠΟΕΛιστας θεώρησε  πραγματικά ότι κάνατε μείωση στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, αν εξαιρέσουμε την νότια που εκεί τα είπαμε είναι η «επιβράβευση της προσφοράς τους» στην ομάδα.

Γιατί κύριοι πρέπει πάντα να την πληρώνουμε όσοι δεν είμαστε στους οργανωμένους και αρνούμαστε να πάμε στην νότια αλλά θεωρούμε ότι πρέπει και οι άλλες κερκίδες του ΓΣΠ να κατακλύζονται από ΑΠΟΕΛιστες; 

Κύριοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

Αλήθεια και με ποια λογική θεωρείτε το 10% μείωση στην αρχική τιμή, που εσείς ορίσατε  και που φυσικά δεν μειώσατε από πέρσι, διότι ως γνωστόν σε αυτή τη χώρα όλοι και ειδικά οι ΑΠΟΕΛιστες έχουν να πετάξουν χρήμα.  Πρέπει  αυτό να μας κάνει ευχαριστημένους και ως παλιοί κάτοχοι διαρκείας να πούμε ναι αυτή η εταιρεία μας τίμησε;

Για ποια μείωση μιλάτε που πέρσι πληρώσαμε και για 3 παιγνίδια που δεν είδαμε; Αυτά δεν τα υπολογίζετε ή αυτή ήταν η αφορμή για την μείωση στη νότια επειδή ήταν δική μας ευθύνη που δεν τα είδαμε.

Δική σας αδυναμία ήταν κύριοι να ελέγξετε ή να συνεργαστείτε, όπως θέλετε πείτε το με τους οργανωμένους.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εμείς οι απλοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ… να υπάρχουμε και εμείς συγνώμη… ήδη φέτος έχουμε μείωση στο εισόδημα μας τουλάχιστον 15% και αν υπολογίσετε μόνο την αύξηση του ΦΠΑ και του ρεύματος θα καταλάβετε ότι στην πραγματικότητα αυτή η τιμή για μας δεν είναι μείωση αλλά αύξηση.

Καλά για τις καρέκλες δεν θα μιλήσω ακόμα τις ψάχνουν οι gold και επειδή φέτος θα μπουν δεν σημαίνει ότι νομιμοποιείστε και ξεχνιέται το ότι πέρσι πλήρωσαν για κάτι που δεν πήραν αλλά ούτε αυτό το λάβατε υπόψη. Α! και επειδή κάποιοι από εσάς είπαν ότι έφταιγε το ΓΣΠ ας δίνατε τα λεφτά πίσω και να ζητήσετε αποζημίωση από το ΓΣΠ. Κύριοι πληρωθήκατε για υπηρεσίες που δεν προσφέρατε!!!!

Κύριοι ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ

Πραγματικά ποιού ιδέα ήταν να μετατρέψετε σε gold κάποιους τους silver αυτή τη χρονιά και να τους «αναγκάσετε» να σας καταβάλουν 30% αυξημένο το εισιτήριο. ( Αυτό εννοείτε ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί μείωση. Νομίζω;)

Πραγματικά ποίου ιδέα ήταν η μείωση της έκπτωσης στο orange shop. Δεν φταίμε εμείς που την περίοδο του Champions League δεν είχατε έτοιμα τα προϊόντα και πηγαινοερχόμασταν άνευ λόγου. Ούτε φταίμε εμείς αν έχετε τα ίδια προϊόντα εδώ και 2 χρόνια. Aν το να μας μειώσετε την έκπτωση είναι ο τρόπος σας να αυξήσετε τα έσοδα σας πραγματικά μιλούμε πλέον για μια εταιρεία με όραμα.

Και επειδή ενδεχομένως να πείτε ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε μετά την φανταστική πορεία στο Champions League να σας υπενθυμίσω ότι όπως για τους παίκτες είπατε οι ίδιοι ότι καρπώθηκαν ότι καρπώθηκαν από αυτή την επιτυχία και εμείς δώσαμε ότι μας αναλογούσε και μάλιστα εμείς της δυτικής δώσαμε τα περισσότερα διότι όταν βάζατε τα εισιτήρια 60 και 90 ευρώ δεν σκεφτήκατε τους διαρκείας, που αναγκαστικά εκεί θα έπρεπε να αγοράσουν εισιτήριο, αλλά φροντίσατε τις χαμηλές τιμές στα πέταλα για να επωφεληθούν οι οργανωμένοι και φυσικά και ο κάθε άσχετος στη βόρεια διότι ούτε και εκεί δεν σκεφτήκατε να έχετε διαφορετική τιμολόγηση.

Ξέρετε κύριοι μερικές φορές άμα συνηθίσεις τον καναπέ είναι δύσκολο να σηκωθείς και να πάς στο γήπεδο και αν εσείς θέλετε ένα ΑΠΟΕΛ με 4 χιλιάδες στις κερκίδες ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ είστε σε πολύ καλό δρόμο να το πετύχετε.  Κύριοι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Πρώην κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας Δυτική.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!