Προς παραμονή Κόντης και Πούρσα

Η αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς από τον ΑΠΟΕΛ σηματοδοτεί μια σειρά αλλαγών που θα γίνουν στον Αρχάγγελο και θα αφορά πολλά πρόσωπα. Οι κυριότερες θα σχετίζονται με το τεχνικό τιμ αφού μαζί με τον Σέρβο προπονητή αποχωρούν και οι περισσότεροι από το επιτελείο του. Έρακ, Παρασκευά, Τσούμιτς και Ιωάννου θα αποτελέσουν παρελθόν με τους πρώτους δυο να περιμένουν την απόφαση του Γιοβάνοβιτς αφού ενδεχομένως να δουλέψουν μαζί του σε κάποια άλλη ομάδα. Αυτοί που εκ πρώτης παραμένουν στον ΑΠΟΕΛ είναι οι Κόντης και Πουρσαϊτίδης. Λέμε εκ πρώτης γιατί ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα για την περίπτωση του Κόντη. Η διοίκηση πιθανών να βρεθεί προ διλημμάτων σε περίπτωση που ο εκλεκτός προπονητής της επιθυμεί να φέρει στην ομάδα το δικό του βοηθό. Σε μια τέτοια περίπτωση η διοίκηση θα κληθεί να αποφασίσει αν θα αποχωρήσει και ο Κόντης ή αν θα αξιοποιηθεί από κάποιο άλλο πόστο. Τίθεται θέμα αξιοποίησης του γιατί υπάρχει η γενική παραδοχή ότι ο Κόντης έκανε πολύ καλή δουλειά φέτος.

Για τον Πουρσαϊτίδη τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού η παραμονή του δεν μπορεί να επηρεαστεί από τη στελέχωση του νέου προπονητικού τιμ. Μπορεί να αποτέλεσε τον εκλεκτό του Γιοβάνοβιτς για τη θέση του σκαουτερ αλλά αυτό όπως και όλα τα θέματα προσλήψεων απολαβών γίνονταν με την έγκριση της διοίκησης.

Ο Πουρσαϊτίδης ήδη συμμετέχει ενεργά στον εντοπισμό προπονητών αλλά και ποδοσφαιριστών. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα έχουν γίνει και επαφές με ξένους και Κυπρίους παίκτες που εγκρίθηκαν από τον Πουρσαϊτίδη αλλά η εξεύρεση προπονητή είναι πλέον η προτεραιότητα έτσι ώστε να έχει και αυτός εμπλοκή στο μεταγραφικό.

Τέλος να πούμε ένας στόχος της διοίκησης είναι και η μείωση του μισθολογίου που αφορά το προπονητικό τιμ. Το πολυάριθμο επιτελείο του Γιοβάνοβιτς και κυρίως το κόστος του δημιουργούσε αρνητικά σχόλια ανάμεσα στους επικριτές του Σέρβου προπονητή ακόμα και εντός της διοίκησης έστω και αν ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες τους είχαν τη σφοδρή επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!