Προς το παρών αναμονή

Παρόλο που και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς είχε παραπέμψει στην εβδομάδα που διανύουμε για εξελίξεις στο θέμα προγραμματισμού, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να συμβαίνει. Φυσικά υπάρχει και η διαχρονική θέση του προπονητή μας ότι δε λειτουργεί με χρονοδιαγράμματα οπότε είναι δύσκολο να βγάλει κάποιος άκρη. Η αλήθεια είναι ότι κάποια χρονοδιαγράμματα έχουν τεθεί με ορόσημο την ημέρα που αρχίζει η προετοιμασία αφού μέχρι τότε θα πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες. Όπως έχει γραφτεί επανειλημμένα η προσοχή στρέφεται στην μεσοαμυντική ενίσχυση της ομάδας αυτό το καλοκαίρι Οι αδυναμίες που παρατηρήθηκαν τη φετινή χρονιά με πιο έντονη την έλλειψη ταχύτητας καθιστά αναγκαία την απόκτηση ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού που να μπορεί να δώσει λύσεις. Οι στόχοι του ΑΠΟΕΛ φωτογραφίζουν αμυντικό επιπέδου champions league και θα δούμε στην πράξη αν αυτό είναι εφικτό.

 Ο Γιοβάνοβιτς θέλει στην ομάδα ακόμα έναν ακραίο αμυντικό κατά προτίμηση δεξιό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποχωρεί ο Πουρσαϊτίδης αφού υπάρχει ανάγκη για ισάξια επιλογή στη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχει φυσικά ο Σολώμού ο οποίος επιχειρήθηκε σε κάποιους αγώνες να «γίνει» δεξιός μπακ αλλά η προσπάθεια ακόμα συνεχίζεται.

Αναμονή και υπομονή λοιπόν για όλους όχι λίγες μέρες αλλά για λίγους μήνες αφού το καλοκαίρι θα είναι μακρύ.

Δεξίωση για ομάδα, υπαλλήλους και χορηγούςΗ κατάκτηση του πρωταθλήματος δημιουργεί και εξωαγωνιστικές δραστηριότητες και μέσα στα πλαίσια αυτά διοργανώνεται απόψε επίσημο δείπνο από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Το παρών τους θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές, το υπαλληλικό προσωπικό καθώς και οι φετινοί χορηγοί της ομάδας.  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!