Προσγείωση στο Cyprus League

Μετά την μοναδική εμπειρία της πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας μας στο Champions League, o ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετώπιση το Σάββατο το βράδυ την Αγία Ναπα. Από την Βαρκελώνη και το Νου Κάμπ, στο Παραλίμνι και το Δημοτικό Στάδιο της ΕΝΠ, η ομάδα μας προσγειώνεται απότομα στην ρουτίνα του κυπριακού πρωταθλήματος μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό της ραντεβού. Μετά την πειστική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελονα, ο Δωνης και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να συμβιβαστούν με την κυπριακή πραγματικότητα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την 3η αγωνιστική του Cyprus League. Όσο τεράστιος και να φαντάζει ο παραλληλισμός των δύο αναμετρήσεων, ο ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένος να προσαρμόζεται στα εκάστοτε δεδομένα και να κυνηγά το ζητούμενο παιχνίδι με παιχνίδι.

Οι νέοι παράγοντες που θα προστίθενται πλέον στο βαθμό δυσκολίας των αγώνων στο τοπικό πρωτάθλημα, είναι η κούραση από την υπερπροσπάθεια, ο ελάχιστος χρόνος επαναφοράς και αποθεραπείας, καθώς επίσης και το παράλληλο πρόγραμμα προπόνησης για όσους αγωνίστηκαν και για όσους έμειναν εκτός 18άδας. Πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι ο κάθε αντίπαλος μας έχει φοβερό κίνητρο όταν αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ του Champions League οπότε δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε κανέναν.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να ζει σε αυτούς τους ρυθμούς. Οι εμπειρίες όλων μας, βοηθούν στο να αλλάζουμε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πλάνο δράσης και να οριοθετούμε τους στόχους μας για κάθε αγωνιστική υποχρέωση με τρόπο που να  βοηθά την ομάδα να διατηρείται σε τροχιά που να μπορεί να κατακτήσει τους στόχους αυτούς.

Ο αγώνας με την Αγία Νάπα έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Ευτυχώς, ο αποπροσανατολισμός που υπήρχε πριν από τον αγώνα με τον Ερμή δεν  υφίσταται αυτή την φορά και όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ μπορεί να συγκεντρωθεί στον πρωτεύον στόχο που είναι η κατάκτηση και του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.  Παιχνίδι με παιχνίδι, νίκη με νίκη θα μπορέσουμε να φτάσουμε όλο και πιο κοντά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!