Προσγειωμένοι και αποφασισμένοι

Το +5 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και η ομάδα μας καλείται πλέον να παραμείνει προσγειωμένη και να διαχειριστεί σωστά την ετικέτα του φαβορί. Πως μπορεί να το χάσει αναρωτιούνται σχετικοί και άσχετοι για την ομάδα μας. Η αξιοζήλευτη πορεία της ομάδας του Γιοβάνοβιτς σε συνδυασμό με την κατάντια του παραρτήματος δημιουργούν κάποια δεδομένα τα οποία όμως από μόνα τους δεν μπορούν να μας δώσουν το πρωτάθλημα που θέλουμε και αξίζουμε.

Είναι για αυτό που όλοι προσπαθούν να εφαρμόσουν τη φιλοσοφία του προπονητή μας ο οποίος υπερτονίζει όποτε νιώσει ότι ξεφεύγουμε την σημασία του να παραμείνουμε σοβαροί. Η προσπάθεια μας δεν θα είναι εύκολη αφού θα πρέπει να κερδίσουμε ξανά τις πιο αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να μην εφησυχαστούμε.

Ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου την Τετάρτη εναντίον του Ερμή είναι μια καλή αφορμή για να δείξουμε σαν ομάδα αλλά και ο κόσμος γενικότερα ότι παραμένουμε προσγειωμένοι. Το 1-1 του πρώτου αγώνα προέκυψε λόγω της κακής απόδοσης αλλά και υποτίμησης που έδειξαν οι παίκτες μας. Στον αγώνα αυτό λοιπόν καλούνται να δείξουν ότι δεν υποτιμούν κανένα έτσι ώστε να κερδίσουμε και να περάσουμε στα ημιτελικά.

Ικανοποίηση για Ζεβλάκοφ
Ένας από τους λόγους που το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να εκπλήσσει πολλούς είναι το ότι παίκτες που μέχρι τον Ιανουάριο βρίσκονταν στα αζήτητα ή και στην πόρτα εξόδου, πήραν την ομάδα πάνω τους και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Χάτζι και Ζεβλάκοφ είναι οι δυο πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις με τον Πολωνό να σκοράρει πλέον συνεχώς και να δείχνει αναγεννημένος.

Οικονομική ένεση τα play offs
Η διοίκηση καλείται να κάνει τη δική της υπέρβαση και να φανεί επιτελούς συνεπής στις κατά καιρούς υποσχέσεις που δίνει στους παίκτες για καταβολή μισθών (με δόσεις). Στην προσπάθεια αυτή ελπίζει πολύ στην ανταπόκριση του κόσμου όσον αφορά την αγορά των πακέτων που έχουν διαμορφωθεί για τους εντός έδρας αγώνες των play offs . Η συνεχής παρατάσεις που δίνονται στην προτεραιότητα που έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας είναι σχετική με το όλο θέμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!