Προσγειωμένοι με μάτι που να γυαλίζει!

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.  Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Τα έχουμε καταφέρει ξανά και μπορούμε να τα καταφέρουμε και απόψε. Ένα παιχνίδι είναι όμως και σε αυτό όλα μπορούν να συμβούν. Ότι και να συμβεί όμως, είτε προκριθούμε είτε όχι, ο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα ΑΠΟΕΛ και είναι ο Αυτοκράτορας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι και θα παραμείνει η πιο πετυχημένη και η πιο εύρωστη ομάδα στο νησί και αυτό καλά θα είναι να το εμπεδώσουν φίλοι και εχθροί.

Πρέπει να είμαστε λοιπόν προσγειωμένοι και να μην πετούμε στα σύννεφα. Τίποτε δεν κερδίζεται με ευκολία και απόψε για να προκριθούμε χρειάζεται τεράστια προσπάθεια και λίγη τύχη. Για να το πετύχουμε αυτό όμως πρέπει να γυαλίζει το μάτι όλων μας από την αρχή μέχρι το τέλος, είτε χρειαστεί και η παράταση είτε όχι.

Δεν υπάρχουν αδύνατες πλέον ομάδες και όσοι έχουν αυτοί την εντύπωση θα προσγειωθούν απότομα στη γη. Ψες οι «αδύνατες» Μάλμο και Μακάμπι πέταξαν έξω τις «δυνατές» Σέλτικ και Βασιλεία αντίστοιχα με διαχρονικές παρουσίες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε η Παρτίζαν θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο με καλές πιθανότητες, γι’ αυτό εμείς πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί.

Οι Καζάκοι έχουν πολλά κίνητρα και πάρα πολύ χρήμα. Η ΟΥΕΦΑ προφανώς θα τους προτιμά να βρίσκονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να πολεμήσει αυτή τη δυναμική και να αντιστρέψει τη κατάσταση. Η αποψινή πρόκριση θα είναι τεράστια επιτυχία αν συνυπολογιστούν και οι πιο πάνω παράγοντες.

Πάμε λοιπόν με ηρεμία, σεμνά, ταπεινά και προσγειωμένα, αλλά με πίστη, πάθος, πώρωση και όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω, με το μάτι να γυαλίζει! Όλοι μαζί μια γροθιά να γράψουμε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία αυτού του ένδοξου σωματείου. Μια χρυσή σελίδα σ’ ένα χρυσό βιβλίο με πολλές ακόμη άδειες χρυσές σελίδες που περιμένουν τη σειρά τους να γεμίσουν!

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!