Προσγειωμένος και ο κόσμος

Η τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης έφερε το +6 και την αισιοδοξία των οπαδών μας σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έβαλε τον ΑΠΟΕΛ για τα καλά σε θέση οδηγού κάτι που ανάγκασε τα μέσα ενημέρωσης να μας χρίσουν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό από μόνο του δεν αρκεί αφού με παρόμοιο τρόπο χειρίστηκαν και την άτρωτη Ανόρθωση προ διμήνου Το τι προκαλεί εντύπωση και ξαφνιάζει ευχάριστα είναι ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας παραμένει προσγειωμένη και δεν παρασύρεται από τα βαθμολογικά δεδομένα. Παρά την πίστη, το εντυπωσιακό σερί νικών και μηδέν παθητικού, ο κόσμος ευθυγραμμίζεται με την άποψη του Γιοβάνοβιτς ότι δεν έχει κριθεί τίποτα!

Όπως προκύπτει μέσα και από το γκάλοπ που ξεκίνησε από χτες στην ιστοσελίδα μας το 75% των οπαδών μας κρίνει ότι η διαφορά των έξι βαθμών δεν διασφαλίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό από την πλειοψηφία του κόσμου ότι οι αγώνες με ομόνοια, ανόρθωση και αεκ θα κρίνουν τα πάντα.

Θα τολμούσαμε να πούμε είναι ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι δυο πρώτοι αγώνες ίσως κρίνουν τα πάντα. Αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει για παράδειγμα να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος το παράρτημα του ακελ θα έχει κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα.

Δυστυχώς η ήττα ή και η ισοπαλία είναι πιθανή σε τέτοιους αγώνες και είναι για αυτό που θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά αν τυχόν έρθει. Η χτεσινή τοποθέτηση-προτροπή του Τάκη Αντωνίου που είπε πως «Ακόμα και αν έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην αγχωθούμε» μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!