Προσοχή και στον Τράττο

Χτες γράφαμε ότι χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη προσοχή στον Απόλλωνα που έρχεται στο ΓΣΠ γεμάτος κίνητρα. Σήμερα θα πούμε το ίδιο πράγμα αλλά για κάποιον που στην μέρα του μπορεί να είναι ακόμα πιο επικίνδυνος από τον αντίπαλο μας. Ο λόγος για τον Λεόντιο Τράττο που κρίθηκε από τον Ολλανδό αρχιδιαιτητή ως ο καταλληλότερος για να διαιτητεύσει τον αγώνα. Θεωρούμε αχρείαστη την όποια ιστορική αναδρομή για να θυμίσουμε τα διαιτητικά λάθη του συγκεκριμένου ατόμου. Η παράμετρος που θέλουμε να αναδείξουμε και που θεωρούμε την πιο επικίνδυνη είναι το τουπέ που πλέον έχει ένας κομπλεξικός διαιτητής. Έχοντας πλέον τη δύναμη που κουβαλά το προεδριλίκη στο σύνδεσμο διαιτητών αλλά και τον «έρωτα» που του έχει ο Ολλανδός, ο Τράττος νιώθει άτρωτος.

Η ψυχολογική του ανάγκη να γίνεται πρωταγωνιστής στους αγώνες και ιδιαίτερα στα ντέρμπι είναι δεδομένη αλλά θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να την περιορίσουμε. Πρώτα από όλα οι παίκτες που θα πρέπει να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία τους σε περίπτωση που ο Τράττος αρχίσει τα δικά του.

Ο κόσμος με τη σειρά του και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι πρέπει να προσέξουν. Η οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένων θα του δώσει αφορμή για διακοπή του αγώνα και τα γνωστά του καραγκιοζιλίκια. Δυστυχώς ο ορισμός του απαιτεί προετοιμασία και σε αυτό τον τομέα και είναι για αυτό που μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!