Προσοχή με τα εισιτήρια διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν το μεγαλύτερο και πιο σταθερό έσοδο της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και η κακή συμφωνία που υπάρχει όσον αφορά τα τηλεοπτικά μας δικαιώματα αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Ενόψει της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά πρέπει να κάνουμε ορισμένες επισημάνσεις.. Η διοίκηση και αυτοί που χειρίζονται το θέμα τιμολόγησης των εισιτηρίων διαρκείας καλούνται να πάρουν τις πιο σωστές αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες και δεδομένα τόσο εντός της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αλλά και ανάμεσα στον κόσμο. Η χρόνια ολοκληρώθηκε με θριαμβευτικό τρόπο και χωρίς αμφιβολία η ψυχολογία των οπαδών μας είναι η καλύτερη δυνατή. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι έχει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας ως ο μεγαλύτερος οικονομικός αιμοδότης της.

Από την άλλη βρισκόμαστε εν μέσω της οικονομική κρίσης που τσακίζει πολλά νοικοκυριά. Η ανεργία αυξάνεται και επηρεάζει έμμεσα ή άμεσα πολλούς οπαδούς μας που θεωρούν πολυτέλεια την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει τα πιο ακριβά εισιτήρια σε ένα πρωτάθλημα που απαξιώνεται από τους ανίκανους και επικίνδυνους διοργανωτές του.

Ζούμε από πρώτο χέρι την προσπάθεια του Κουτσοκούμνη να επιβάλει εξοντωτικές τιμωρίες στη νέα χρόνια που ίσως οδηγήσουν στη διεξαγωγή αγώνων μας χωρίς οπαδούς ή με κλειστές κερκίδες.

Αντίβαρο σε όλα αυτά είναι η αγάπη όλων μας για τον ΑΠΟΕΛ καθώς και η ευρωπαϊκή προοπτική. Είναι για αυτό που η διοίκηση Πετρίδη πρέπει να λειτουργήσει με την απαραίτητη οπαδική ευαισθησία. Οι ευκολίες αποπληρωμής είναι μεγάλη υπόθεση. Η καταβολή δόσεων για παράδειγμα έχει αξία αν δεν δεσμευτεί ολόκληρο το ποσό από την αρχή. Οι φοιτητές επίσης είναι μια άλλη ομάδα πληθυσμού που πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!