Προσοχή σε συγκεκριμένα πράγματα

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους οπαδούς μας δείξουν αυτοσυγκράτηση στον αυριανό αγώνα έκδωσε η διοίκηση. Η ανησυχία προκύπτει από την οδηγία που έδωσε η ΟΥΕΦΑ στον παρατηρητή του αγώνα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την ανάρτηση πανό ρατσιστικού ή πολιτικού περιεχομένου. Η διοίκηση είχε χτες επαφές με τους οργανωμένους σε μια προσπάθεια να υπάρξει κάποιος συντονισμός στο όλο θέμα. Όπως μαθαίνουμε συνθήματα κατά του ανίκανου πρόεδρου Χριστόφια δεν θεωρούνται από την Ουεφα ως επιλήψιμα όπως επίσης και οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ελληνικότητα του ΑΠΟΕΛ και της Κύπρου. Είναι σημαντική η συγκεκριμένη διευκρίνιση και τονίζουμε κατηγορηματικά ότι οι χιλιάδες οπαδοί μας που θα είναι στο γήπεδο θα μπορούν να πουν συνθήματα που σχετίζονται με το Χριστόφια ή το «Η Κύπρος είναι Ελληνική» Θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφευχθούν γιουχαΐσματα εις βάρος του μαύρου ποδοσφαιριστή των Αλβανών και η ανάρτηση συγκεκριμένων πανό για τα οποία έχει ενημερωθεί ο παν.συ.φι.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο αυριανός επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Σκεντερμπέου συμπίπτει με την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής και γίνεται μέσα στο βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών. Κατανοούμε και σεβόμαστε τη συναισθηματική φόρτιση του κάθε Αποελίστα, ωστόσο, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη φόρτιση αυτή να δημιουργήσει προβλήματα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας στη διάρκεια του αγώνα. Να σταθούμε με δυναμισμό στο πλευρό της ομάδας, αλλά να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αποφύγουμε οποιαδήποτε πολιτικά και ρατσιστικά συνθήματα και σύμβολα.

Η προειδοποίηση της ΟΥΕΦΑ είναι σαφής. Νέα καταγγελία για ρατσιστική ενέργεια ή πολιτικά συνθήματα και σύμβολα, θα οδηγήσει σε αποκλεισμό της έδρας μας. Όλοι θέλουμε να δούμε το ΑΠΟΕΛ να ανεβαίνει ψηλά στην Ευρώπη, και είμαστε βέβαιοι πως πρώτος ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα προστατεύσει την ομάδα επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση.   

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!