Προσοχή στην ΑΕΛ

Ο αγώνας με την Ατλέτικο ανήκει στο παρελθόν και το ζητούμενο πλέον είναι να επικεντρωθούμε πραγματικά στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος. Απομένει ο αγώνας της 8 ης Δεκεμβρίου με τη Τσέλσι στην Αγγλία όπου ο στόχος θα είναι να έχουμε μια τιμητική εμφάνιση και τίποτα περισσότερο. Ο αγώνας με την ομόνοια εξάλλου λίγες μέρες αργότερα δεν αφήνει περιθώρια για αππομάρες. Όπως τόνισε και ο προπονητής μας στον αγώνα με την Ατλέτικο πήραμε ότι αξίζαμε έστω και αν το ότι ισοφαριστήκαμε άφησε σε όλους μια δόση πικρίας.

Το ΑΠΟΕΛ τίθεται αντιμέτωπο το μεσημέρι της Δευτέρας απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν στόχο ύπαρξης να υπερβάλει εαυτό στους μεταξύ μας αγώνες στο Τσίρειο. Όλοι θυμούνται ακόμα και την περσινή κατάντια τους όταν στον αγώνα των play off έβαλαν ενέσεις σε παίκτες, ενώ λίγες μέρες μετά ο αντίστοιχος αγώνας με την ομόνοια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το γελοίο με τη διοίκηση αλλά και τους οπαδούς της ΑΕΛ είναι ότι παρουσιάζονται ως οι υπέρμαχοι του δήθεν πολέμου κατά του παρασκηνίου αλλά και της εξάρτησης του ποδοσφαίρου από άτομα και κόμματα.

Το ζητούμενο είναι να δούμε ένα καλό και παθιασμένο ΑΠΟΕΛ αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φύγουμε νικητές. Μπορεί να κερδίσαμε την Ανόρθωση στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς αλλά η απόδοση μας και πάλι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Στο Τσίρειο ίσως να μην υπάρχει τέτοια δυνατότητα και δεν πρέπει να αφήσουμε την έκβαση του αγώνα στη τύχη.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να χωνέψουν την εμπειρία του champions league και να προσαρμοστούν άμεσα στα νέα δεδομένα που τους θέλουν να κάνουν μια νέα υπέρβαση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί και σωστή διαχείριση από τη τεχνική ηγεσία αφού είναι αποδεκτό ότι κάποιοι παίκτες παρουσιάζουν σημεία κόπωσης.

Η ανικανότητα της Αστυνομίας να ελέγξει τους χούλιγκαν οδηγεί και την ΚΟΠ σε αποφάσεις που προκαλούν αγανάκτηση και στερούν από την ομάδα μας τη δυνατότητα να έχει στο πλευρό της οπαδούς. Ο αγώνας τη Δευτέρα αρχίζει στις 3 και όπως γίνεται αντιληπτό ελάχιστοι θα μπορέσουν να πάνε στο γήπεδο. Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, τον οποίο οι «υπεύθυνοι» όρισαν στις 2.30. Το γελοίο είναι ότι η ΚΟΠ νιώθει και περήφανη και μέσω των ανακοινώσεων της μας τονίζει ότι η ιστορική απόφαση να διεξάγονται αγώνες μεσημεριάτικα καθημερινών πάρθηκε μετά από στενή συνεργασία με την αστυνομία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!