Προσοχή στη διαλυμένη Ανόρθωση!

Ασφαλώς ο καλός και σοβαρός ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την Ανόρθωσή, αλλά το θέμα είναι πως δεν τον βλέπουμε με τη συχνότητα που θα έπρεπε! Η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάζει εδώ και καιρό εικόνα διάλυσης εντός και εκτός γηπέδου, ενώ κανείς δεν θυμάται πότε έχουν κερδίσει για τελευταία φορά. Κάθε αγώνας ενάντια στον ΑΠΟΕΛ όμως είναι ένα επιπλέον κίνητρο.. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ακούμε τις τελευταίες μέρες για την ανάγκη να δώσουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί αλλά και πως πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στον νέο τους τεχνικό διευθυντή.

Ο συνδυασμός των δικών μας αγωνιστικών προβλημάτων με τον εφησυχασμό που δημιουργεί η κατάσταση στην Ανόρθωση επιβάλουν να μην τους υποτιμήσουμε. Μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια και την προβληματική εμφάνιση, ο Δώνης και οι παίκτες καλούνται να επανέλθουν στις νίκες και αν είναι δυνατό αυτό να γίνει μέσα από μια πειστική εμφάνιση.

Η ανάγκη για περισσότερη ενέργεια και δυναμική είναι μονόδρομος και το μοναδικό αντίβαρο στην πίεση που υπάρχει κάθε αγωνιστική για τη νίκη που θα μας επιτρέψει να καλύψουμε τη διαφορά από την Αελ. Είναι στην τελική ευθεία και η υπέρβαση σε κάθε τομέα είναι απαραίτητα προκείμενου να ανατρέψουμε τα δεδομένα που καθιστούν μέχρι στιγμής την ομάδα της Λεμεσού το φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή στο Αντώνης Παπαδόπουλος έτσι ώστε στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Αελ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!