Προσοχή στη Δόξα

Το ότι ο Χαραλαμπίδης τέθηκε ουσιαστικά εκτός πλάνου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης, είναι ένας ακόμα λόγος για να αντιληφθούν όλοι ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη-πρόκριση. Ο Μπίδης έστω και αν δε βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση παραμένει μια υπερπολύτιμη μονάδα κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με την ΕΝΠ. Οι ενοχλήσεις που νιώθει όμως στους προσαγωγούς αναγκάζουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον ξεκουράσει έτσι ώστε να είναι πλήρως έτοιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τυχόν υποτροπή εξάλλου σε μια ευαίσθητη περιοχή πιθανών να κρατήσει τον παίκτη εκτός μάχης για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπίδης προστέθηκε στη λίστα που ήδη βρίσκονται οι Μορφής και Σεγκιρί αφού ούτε αυτοί υπολογίζονται. Ο τελευταίος στάθηκε και πάλι άτυχος επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε μεγάλο βαθμό στη διαθεσιμότητα του. Ο Σεγκιρί υπολογίζεται να χάσει τους επόμενους τρεις αγώνες και σε δέκα περίπου μέρες θα ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις με την ελπίδα ότι η νέα του προσπάθεια για να επιστρέψει δεν θα παρουσιάσει προβλήματα.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες μας θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και με την απαιτούμενη απόδοση να κάμψουν την αντίσταση της Δόξας. Το πάθημα του πρώτου αγώνα πρέπει να μας γίνει μάθημα και όποιοι και αν αγωνιστούν να φέρουν εις πέρας το στόχο της πρόκρισης. Ο Σερτζίαο και η παρέα του θα ξεχάσουν για λίγες ώρες το άγχος του πρωταθλήματος και θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τα τυχόν λάθη μας.

Με μια σημαντική μερίδα των οπαδών μας να προτιμά τον καναπέ όταν οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την παρουσία στο γήπεδο, ένα ακόμα στοίχημα είναι και η μαζική παρουσία όλων μας στο Μακάρειο. Ο κόσμος μπορεί σε τέτοιους αγώνες και λόγω του αντιπάλου να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα…

Χωρίς μεταγραφή αλλά με πίστη
Το ναυάγιο της μεταγραφής του Σερτζίαο συνέπεσε χρονικά με τα δίκτυα που «είδε» μετά από μήνες ο Ζεβλάκοφ και αναπόφευκτα ακόμα και η διοίκηση επιχείρησε να συνδέσει τα δυο γεγονότα. Χτες δεν έγινε κάποια έκπληξη γεγονός που επιβεβαίωσε ότι πολύ δύσκολα θα γινόταν άλλη μεταγραφή πέραν αυτής του Πάουλο Κόστα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!