Προσοχή στη Δόξα

Αναμονή τέλος αφού σήμερα αρχίζουν και για εμάς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το θεσμό του πρωταθλήματος. Στις 7.00 υποδεχόμαστε την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος και παρόλο που η διοίκηση καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών του για να χειροκροτήσει τους παίκτες για τον άθλο του Βελιγραδίου, η προσοχή όλων θα πρέπει να είναι στη Δόξα Κατωκοπίας. Θέλουμε και πρέπει να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα αφού μόνον έτσι θα αποδείξουμε ότι έχουμε τα φόντα να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Παίζοντας στην έδρα μας και με αντίπαλο που όσο καλός και αν είναι δεν μπορεί να θεωρηθεί του επιπέδου μας, πρέπει να επιδείξουμε τη σοβαρότητα που χρειάζεται.

Η ψυχολογία είναι η καλύτερη δυνατή λόγω της πρόκρισης και ο κόσμος θα δώσει μαζικά το παρών του, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Αγωνιστικά υπάρχουν τα γνωστά πλέον προβλήματα αφού θα απουσιάσουν οι Σατσιάς και Παουλίστα όπως επίσης και οι Αλεξάνδρου και Χατζί που θεωρούνται ανέτοιμοι.

>

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ο οποίος θα προσπαθήσει μέσα από τους έντεκα που θα επιλέξει αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσει να επιδιώξει από την αρχή το γκολ, που αν έρθει θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα.

Ο προπονητής μας αρέσκεται στις εκπλήξεις και αν σε αυτό προσθέσουμε και το ενδεχόμενο να θέλει να ξεκουράσει κάποιους που αγωνίστηκαν στο Βελιγράδι ίσως δούμε κάποιες αλλαγές. Ο Μορφής με αφορμή και την κόκκινη του Χιώτη ίσως βρεθεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα ενώ και ο Πίντο με την πολύ καλή του παρουσία στο Βελιγράδι λογικά θα επιστρέψει, εκτός και αν προτιμηθεί ο Μιροσάβλιεβιτς.

Θέμα ωρών η μεταγραφή
Μπορεί κάποια μέσα ενημέρωσης να παρουσίασαν την Παρασκευή τον Τριστάν ως παίκτη του ΑΠΟΕΛ αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβηκε και ούτε φαίνεται ότι θα συμβεί. Ο Ισπανός δεν δίνει καν σημεία ζωής, ενώ πλέον η απόκτηση του δεν είναι επιτακτική ανάγκη αφού ο τραυματισμός του Παουλίστα δημιούργησε νέες ανάγκες.

Η διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή εντείνει τις προσπάθειες για απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού και ίσως και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις.

Νίκη και πρωτιά για Schalke
Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τη βαριά ήττα και αποκλεισμό από το Champions League η Schalke αφού κέρδισε το Σάββατο στην έδρα της την Μπόχουμ με 1-0. Η νίκη έφερε τον επόμενο μας αντίπαλο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τις Ντόρτμουντ και Αμβόυργο. Το Veltins Arena ήταν σε έναν ακόμα αγώνα ασφυκτικά γεμάτο ενώ ο σκόρερ του τέρματος ήταν ο Βέστερμαν.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!