Προσοχή στις στατικές φάσεις

Η Μίντιλαντ φημίζεται για την ικανότητα της να εκμεταλλεύεται τις στατικές φάσεις και απόψε θα δούμε από πρώτο χέρι αν πράγματι ισχύει αυτό και ιδανικά αν η ομάδα μας προετοιμάστηκε κατάλληλα για να την σταματήσει. Στη Δανία έχει δημιουργηθεί ένας μύθος για το πόσο καλά δουλεμένη είναι η ομάδα με τον Πρίσκε που εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή να θεωρείται ο άνθρωπος πίσω από το όλο εγχείρημα.

Πέρσι η Μίντιλαντ σκόραρε ανά μέσο όρο ένα τέρμα σε κάθε αγώνα από στατική φάση οπότε πρέπει να προσέξουμε. Ο Βάτερμαν για πρώτη φορά θα κληθεί να δείξει την κλάση του ενώ εξαιρετικής σημασία θα είναι οι σωστές τοποθετήσεις και αποκρούσεις των δυο κεντρικών αμυντικών. Οι Καρλάο και Αστίθ είναι πολύ καλοί στο ψηλό παιχνίδι κάτι που πρέπει να το επιβεβαιώσουν και απόψε.

Εννοείται ότι το ζητούμενο είναι το μηδέν παθητικό γενικότερα και είναι για αυτό που και η συνεισφορά των ακραίων αμυντικών θα είναι καθοριστική έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ρήγματα από τα άκρα. Οι Σέρτζιο και ιδιαίτερα ο Αλεξάνδρου που θα έχει απέναντι του τον Σιστό θα έχει ένα busy βραδυ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!