Προσοχή στον ΑΠΟΠ

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της δεύτερης αγωνιστικής ο κόσμος αντέδρασε σωστά και χωρίς πανικό ή άλλες ακραίες αντιδράσεις δέχτηκε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Τη δέχτηκε γιατί όλο εκτίμησαν την προσπάθεια που έγινε και θεωρούν ότι η συνέχεια θα συνδυαστεί από την ουσία που είναι οι βαθμοί αλλά και την καλή απόδοση που φέρνει κόσμο στο γήπεδο και δημιουργεί το καλό κλίμα που απαιτείται. Το Σάββατο λοιπόν η ομάδα μας δίνει τον πρώτο από μια σειρά τριών αγώνων που μπορούν να χαρακτηριστούν ως επικίνδυνοι έστω και αν η νίκη είναι μονόδρομος. Ο νεοφώτιστος ΑΠΟΠ είναι αήττητος μέχρι στιγμής και έχει δείξει ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος για οποιανδήποτε ομάδα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια άγνωστη ομάδα που μόνο το όνομα της θυμίζει μια θεωρητικά μικρή ομάδα αφού αποτελείται από ξένους παίκτες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ καλά στοιχεία.

Έστω και αν πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας αλλά και τους αντίστοιχους των ομάδων που έχουν σαν στόχο το πρωτάθλημα. Είναι λοιπόν κάτι περισσότερο από σημαντικό το ΑΠΟΕΛ να μαζέψει το μάξιμουμ των βαθμών στους επόμενους τρεις αγώνες του με ΑΠΟΠ, ΕΝΠ και Σαλαμίνα. Οι εννέα βαθμοί θα επιτρέψουν λογικά στην ομάδα μας να καλύψει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται, ενώ θα είναι και η καλύτερη αποδείξει ότι έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Με το 3X3 εξάλλου θα πάμε κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής εναντίον του Απόλλωνα μέσα στην έδρα μας.

Προσοχή λοιπόν στους λεγόμενους μικρούς που παραδοσιακά μας δυσκολεύουν και ακόμα περισσότερη προσπάθεια έτσι ώστε πέραν των καλώς εντυπώσεων να συνδυάζουμε την ουσία που είναι το γκολ και οι βαθμοί.

Αυξάνονται οι επιλογές του Ούζου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!