Προσοχή στον Ερμή

Ο αγώνας με τη Chelsea ανήκει στο παρελθόν. Σχετικοί και άσχετοι αναλύουν την παρουσία της ομάδας μας, του μεγάλου αντιπάλου, τα στατιστικά στοιχεία και καταλήγουν σε διάφορα συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι ότι το ΑΠΟΕΛ της Ευρώπης ανταποκρίνεται επάξια και δείχνει ότι μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο οι διαφορές από ομάδες μεγαθήρια δεν είναι και τόσο ορατές. Η Chelsea έπαιξε όσο χρειάστηκε λένε κάποιοι για να πάρει το ζητούμενο. Ίσως να έχουν και δίκαιο αλλά το ΑΠΟΕΛ του δευτέρου ημιχρόνου ίσως να μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα στις δυο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις των αντιπάλων…

Από τον αγώνα της Τετάρτης σε ατομικό επίπεδο κρατάμε την επιβλητική εμφάνιση του Γκριτσάροφ ο οποίος ξεχώρισε και ξάφνιασε για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του. Εξαιρετικός τόσο στον αέρα όσο και με την μπάλα στα πόδια κατάφερε να κερδίσει και τις περισσότερες μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Με την απόδοση του κάνει το κενό των Μπρούσερ και Ζόρζε να μη φαίνεται και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα αποδειχτεί μια εξαιρετική προσθήκη.

Από την Chelsea του Αμπράοβιτς πάμε στον Ερμή του Φανιέρου. Όσο και αν η σύγκριση και τα κίνητρα προκαλούν κατάθλιψη σε κάποιος το ΑΠΟΕΛ έχει τρομερή ανάγκη τη νίκη. Και αυτό γιατί μόνο έτσι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος που από μόνοι ν δημιουργήσαμε με τις κακές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών. Εναντίον του ΑΠΟΕΛ όλοι μεταμορφώνονται και με νέο προπονητή η συγκεκριμένη ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να μας στερήσει τη νίκη.

Τα αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και συνεχίζονται και το ερωτηματικό αφορά τον Σικορά και κατά πόσο θα προλάβει. Το ότι δεν μπορεί ακόμα να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων προκαλεί ερωτηματικά οπότε ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν απρόοπτα.

Φιλική νίκη επί του Αχιλλέα
Η καλαθοσφαιρική ομάδα άρχισε τα φιλικά προετοιμασίας και στα πλαίσια του Ζιβανάρειου τουρνουά κέρδισε εύκολα τον Αχιλλέα με 72-42. Η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου είναι και στην καλαθόσφαιρα το ζητούμενο παρά την ενίσχυση του Κεραυνού. Η διοίκηση Πετρίδη σε συνεργασία με τον Στυλιανίδη επιχειρούν την ανανέωση και ενδυνάμωση της ομάδας και ο κόσμος αναμένει τα πρώτα δείγματα γραφής.

ΑΠΟΕΛ: Βαν Ντόρπε 4, Σιμς 14(2), Ιόνοβ, Φόυλκς, Χιθ 5(1) ,Ρόμπερτς 11(1), Αναστασιάδης, Σάλιβαν 6(1), Ταμίρ 6, Πιττάκας 3(1), Σισέ 18, Κιγκ 5

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!