Προσοχή στον ύπουλο Ερμή

Σήμερα θα ξέρουμε αν η επιχείρηση προσγείωσης που ανέλαβε ο Δώνης και η διοίκηση θα στεφθεί με επιτυχία με το ζητούμενο να είναι η νίκη επί του ύπουλου Ερμή που θα μας διατηρήσει στην κορυφή. Είναι ύπουλος αγώνας γιατί πέραν του ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όλα συνηγορούν ότι έχουν επιλέξει να μην παρουσιαστούν αδιάφοροι στο συγκεκριμένο αγώνα. Παρά τις προθέσεις της ομάδας των Φανιέρου και Παναγιώτου είναι ο ΑΠΟΕΛ που θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα και είναι για αυτό που όλοι θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Αγωνιστική πειθαρχία, πάθος και αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που θα μας φέρουν τη νίκη. Η ανάγκη για βελτίωση είναι χιλιοειπωμένη αλλά και εφικτή έστω και αν την ζητάμε όλοι εδώ και μήνες και δεν την βλέπουμε να έρχεται στον απαιτούμενο βαθμό.

Οι ανέλπιστες βοήθειες που ήρθαν από συγκεκριμένους παίκτες στον αγώνα με την Αελ δείχνουν ότι δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια που γίνεται και το ζητούμενο σήμερα είναι αυτοί που θα αγωνιστούν να ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Η επάνοδος των Αντωνιάδη και Βινίσιους στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ τη θέση του τιμωρημένου Ολιβέιρα θα πάρει ο Κακά. Η νίκη περνά από το μηδέν παθητικό το οποίο απαιτεί αποφυγή λαθών που είδαμε να γίνονται και με το παραπάνω στους τελευταίους αγώνες αλλά λόγω τύχης και Πάρντο να μην δεχόμαστε γκολ.

Ο Ντε Βινσέτι είναι πλέον 100% έτοιμος. Είναι επίσης ο παίκτης βαρόμετρο που μπορεί να δώσει άλλη πνοή στη μεσοεπιθετική γραμμή κάτι που φάνηκε και στα λίγα λεπτά συμμετοχής του με την Αελ. Αναμένουμε ότι θα ανεβάσει στροφές και ο Αλωνεύτης αρχίζοντας από σήμερα ενώ ο Χαραλαμπίδης πρέπει και μπορεί εύκολα να επαναλάβει την αρχηγική εμφάνιση της περασμένη εβδομάδας.

Βασικά πρέπει όλοι να ξέρουν ότι ο σημερινός αγώνας είναι δύσκολος και χωρίς μεγάλη προσπάθεια ενδέχεται να έρθει απώλεια βαθμών που στην πορεία θα αποδειχθεί καταδικαστική. Με το όλοι αναφερόμαστε και στον κόσμο..

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!