Προσοχή στο rotation

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν ανάσες στον αυριανό αγώνα με τον Οθέλλο έστω και αν ακολουθεί διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Δώνης από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν διστάζει να εφαρμόζει ένα rotation το οποίο στις πλείστες περιπτώσεις είχε μαζικό χαρακτήρα. Όσο κερδίζαμε το ρίσκο αυτό υποβαθμιζόταν, έστω και αν η ομάδα δεν απέδιδε τα αναμενόμενα ενώ η πρώτη απώλεια βαθμών ανέδειξε αυτά τα ρίσκα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει να λέει ότι διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην Κύπρο τόσο από πλευρά ποιότητα όσο και ποσότητας αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες. Για παράδειγμα υπάρχουν παίκτες που είναι ανέτοιμοι.. Βάζοντας λοιπόν στην εντεκάδα παίκτες όπως οι Τζιμπούρ, Ρίισε ή ακόμα και τους νεαρούς Αρτυματά και Σωτηρίου είναι δεδομένου ότι θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν.

Είναι επίσης δεδομένο ότι οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν βοηθούν στο τακτικό κομμάτι αφού η ομάδα δεν είναι τόσο δουλεμένη έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί αρμονικά, ανεξαρτήτως των παικτών που αποτελούν τη μεσοεπιθετική γραμμή. Αναφερόμαστε σε αυτή γιατί εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την ούτως ή άλλως δύσκολη επιστροφή στο κυπριακό πρωτάθλημα από την μαγεία των ομίλων του Champions League, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι πρέπει να προσεχθεί το κεφάλαιο rotation.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!