Προσπαθούμε να κάνουμε τους παίκτες να πιστέψουν

Ο αυριανός αγώνας είναι δύσκολος και γίνεται δυσκολότερος λόγο της απόδοσης που βγάζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο εδώ και καιρό αλλά και του κακού κλίματος που υπάρχει γενικότερα στον ΑΠΟΕΛ. Η ατάκα του Πάουλο Σέρτζιο που επιλέξαμε ως τίτλο επιβεβαιώνει το βαθμό δυσκολίας που έχει ο αγώνας με την Eintracht. Ο προπονητής μας χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα την Eintracht και είπε ότι δεν νιώθει να βρίσκεται κάτω από πίεση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κάθε παιχνίδι σε αυτή την διοργάνωση είναι κρίσιμο και πολύ δύσκολο. Το αυριανό δεν είναι διαφορετικό.

Σε υπόδειξη ότι ο τεχνικός της Άιντραχτ δεν θεωρεί φαβορί την ομάδα του: Είναι η γνώμη του. Δεν είναι σημαντικό ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Πρέπει να μιλούμε με γεγονότα και ξέρουμε πως η Άιντραχτ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε τους παίκτες να πιστέψουν. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα.

Ερώτηση ποια θα είναι η αντιμετώπιση, σε σχέση και με την τακτική κόντρα στην Μακάμπι: Δεν μπορώ να μιλώ για την τακτική δημόσια. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη τακτική. Υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για το αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας πως η Άιντραχτ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ερώτηση αν το παιχνίδι είναι σημαντικό για την πρόκριση: Είμαστε σε ένα όμιλο με καλές ομάδες και θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια πολύ υπεύθυνα για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα. Θα δούμε στο τέλος τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη

Ερώτηση για το τι θεωρεί το κλειδί για το αποτέλεσμα και αν η πίεση που υπάρχει μπορεί να λειτουργήσει θετικά: Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Δεν νοιώθω ότι είμαι υπό πίεση. Είμαι αισιόδοξος. Είναι φυσιολογικό να είμαστε μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή. Πιστεύω ότι θα καταλήξουμε στην θέση που μας αξίζει.

Αλεξάνδρου: Θα φανεί στο γήπεδο

Είναι ένα κομβικό σημείο για την ομάδα το αυριανό. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα – πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας – θα δώσουμε προοπτική. Αυτό δεν σημαίνει πως αν δεν κερδίσουμε δεν θα μπορούμε να ελπίζουμε. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, το αντιμετωπίζουμε με την σοβαρότητα που πρέπει. Θα φανεί στο γήπεδο αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την Νέα Σαλαμίνα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!