Προστατέψτε τον ΑΠΟΕΛ

Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ειδική και ξεχωριστή αναφορά στην παράμετρο των επεισοδίων αλλά και στον κίνδυνο που υπάρχει να διακοπεί ο αυριανός αγώνας. Κίνδυνος που για κάποιους είναι ορατός αφού στις κερκίδες και των δυο ομάδων θα βρίσκονται άτομα που αποδεδειγμένα αδυνατούν να βάλουν το συμφέρον της ομάδας τους πάνω από το δικό τους. Οι οπαδοί μας καλούνται να δείξουν αυτοσυγκράτηση αλλά και να αποδεχτούν ότι υπάρχουν κανόνες τους οποίους ο διαιτητής θα ακολουθήσει. Φωτοβολίδες – ΚαπνογόναΤο άναμμα των φωτοβολίδων αποτελεί τη νέα μόδα μέσω της οποίας ανασφαλείς οπαδοί μας προσπαθούν να δείξουν τη διαφορετικότητα τους πάνω στην κερκίδα. Θεωρούν βλακωδώς ότι με τις φωτοβολίδες δείχνουν ότι είμαστε πιο καλή κερκίδα η οποία δεν συμβιβάζεται με τα σημάδια των καιρών. Ο σύνδεσμος φιλάθλων με τη σιωπηλή ανοχή του δίνει υπόσταση στα άτομα αυτά και αν αύριο συμβεί το χειρότερο η ευθύνη που θα έχουν όλη θα είναι ασήκωτη.

Η διοίκηση γνωρίζει τα δεδομένα και τις προθέσεις κάποιων και οφείλει να προστατέψει την ομάδα. Ευθύνη για πρόληψη αλλά και καταστολή έχει και η αστυνομία όσο ανίκανη και αν την θεωρούμε όλοι.

Προκλήσεις από τους ομονοιάτεςΟι οπαδοί της Ομόνοιας εδώ και καιρό προσπαθούν να δημιουργήσουν πολεμικό κλίμα ενόψει του μεταξύ μας αγώνα αφού μόνον έτσι μπορούν να συσπειρωθούν αλλά και να αντισταθμίσουν την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας μας. Είναι σημαντικό να μην πέσουμε στην οποιαδήποτε παγίδα αφού οι προκλήσεις θα είναι πολλές και ίσως κάποιες προγραμματισμένες.

ΔιαιτησίαΗ φημολογία για ορισμό του Τράττου σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν ισχύει. Όποιος και αν κληθεί να σφυρίξει τον αγώνα τόσο οι παίκτες μας όσο και ο κόσμος θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα και να μην δώσουμε αφορμή για διακοπή του αγώνα εις βάρος μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!