Προτίμιση στον Σολάρι

Πρόκειται για την πιο επίμαχη περίπτωση ποδοσφαιριστή που πέρασε από τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζεται να παρελθοντολογήσουμε για να αποδείξουμε τον πιο πάνω ισχυρισμό μας, οπότε θα μπούμε απευθείας στο ψητό. Με τον Αλμέιδα να είναι πλέον παρελθόν και τους υπεύθυνους να μην έχουν προνοήσει για την αντικατάσταση του, ο ΑΠΟΕΛ θα στηριχτεί μέχρι τον Ιανουάριο σε συγκεκριμένους παίκτες όσον αφορά το σκοράρισμα. Θέλοντας να δούμε ποιον από αυτούς θεωρεί ο κόσμος πιο αξιόπιστη επιθετική λύση κάναμε τη σχετική ερώτηση έχοντας σαν επιλογές τους Ατόρνο, Μπούντιμιρ και Σολάρι. Το 50% όσων απάντησαν μέχρι στιγμής κρίνει τον Αργεντινό επιθετικό ως την πιο αξιόπιστη λύση ενώ πολύ κοντά του με ποσοστό 42% έρχεται ο Ατόρνο. Αναπόφευκτα ο άγνωστος σε όλους μας Μπούντιμιρ συγκεντρώνει μόλις το 8% των προτιμήσεων.

Επιχειρώντας να ερμηνεύσουμε τα αποτελέσματα θα λέγαμε τα εξής:

Ο Σολάρι αν και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα εκτιμάται από τον κόσμο αφού παραμένει αποτελεσματικός. Έστω και με λίγο χρόνο συμμετοχής είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία δυο χρόνια με 11 τέρματα σε κάθε χρόνια. Αν θεωρήσουμε ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι πολύ φέτος ίσως να αιτιολογείται και η προτίμηση των περισσοτέρων στον Αργεντινό.

Ο Ατόρνο φαίνεται ότι εξαργυρώνει στο δημοψήφισμα το χατ τρικ στο Παραλίμνι αφού μέχρι πρόσφατα κανένας ή ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορεί να εξελιχτεί σε σκορέρ. Η φυσική θέση του Παραγουανού είναι στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αλλά ο Γιοβάνοβιτς είδε σε αυτόν στοιχεία που τον κάνουν να πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις και μέσα στο κουτί. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο Παραλίμνι όταν είχε δίπλα του ένα δημιουργικό σέντερ φορ, οπότε προέκυψε και το 42%.

Τέλος ο Μπούντιμιρ «πληρώνει» το φτωχό  βιογραφικό του όσον αφορά το σκοράρισμα αλλά και το ότι ο Κροάτης δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να δει δίκτυα από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί ο ψηλόσωμος επιθετικός να έκανε πολλά άλλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο στο Παραλίμνι αλλά αυτά δεν μέτρησαν στην τελική απόφαση του κόσμου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!