Προτεραιότηταστη γραμμή κρούσης

Το ΑΠΟΕΛ θα είναι μια διαφορετική ομάδα του χρόνου αφού αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον έξι μεταγραφές σε θέσεις που ο Ιβάν Γιοβάνβιτς έκρινε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Μέσα στα πλαίσια αυτά και με το ενδεχόμενο να αρχίσουν οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις από τον πρώτο προκριματικό του europa league, επιτροπή προγραμματισμού και τεχνική ηγεσία έχουν ήδη καταστρώσει το πλάνο τους το οποίο θέλουν να υλοποιήσουν το συντομότερο δυνατό.

Η προτεραιότητα και το περισσότερο ψάξιμο αφορά τη γραμμή κρούσης αφού με τα σημερινά δεδομένα το ΑΠΟΕΛ ψάχνει για δυο επιθετικούς, Λέμε δυο αφού ενδέχεται ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει αναλόγως αποφάσεων που θα παρθούν όσον αφορά τους Σικορά και Παπαθανασίου. Ο Πολωνός που έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά άρχισε και πάλι προπονήσεις και οι επόμενες δυο μήνες θα είναι καθοριστικοί αφού σε ένα μεγάλο βαθμό θα δείξουν αν και πόσο μπορούμε να υπολογίζουμε πάνω του. Ερωτηματικό και μάλιστα μεγάλο υπάρχει και γύρω από το μέλλον του Παπαθανασίου αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα μας.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Με αυτά τα δεδομένα και με τον Μίρο να μην υπολογίζεται μέχρι τα Χριστούγεννα, η τεχνική ηγεσία θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό με τους δυο επιθετικούς που θα χρειαστεί να προστεθούν στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Σε αυτούς αναμένεται να δαπανηθεί και το μεγαλύτερο ποσοστό του προϋπολογισμού που συμφωνήθηκε αφού όπως είναι γνωστό η τέχνη του γκολ χρυσοπληρώνεται. Για τις δυο αυτές θέσεις η διοίκηση φέρεται διαθετημένη να δαπανήσει ένα ποσό που ανέρχεται στις 650 χιλιάδες ευρώ, προσδοκώντας ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει τις υπογραφές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εννοείται ότι ψάχνουμε για παίκτες που μένουν ελεύθεροι και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα επιδιωχθεί κάποια συμφωνία με ομάδα. Αυτό με τη σειρά του έχει κάποιες προεκτάσεις που πιθανών να προκαλέσουν καθυστέρηση αφού όπως τονίζει και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που δε θα βιαστούν να συμφωνήσουν με κάποια ομάδα.

Σχετική με το όλο πλάνο είναι και η περίπτωση απόκτησης του Τρισκόφκσι για τον οποίο έγινε αναφορά από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης και προ ημερών. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του συνονόματου του προπονητή μας και το μπαλάκι βρίσκεται στη διοίκηση η οποία καλείται να διερευνήσει τις προθέσεις του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος δεν φαίνεται να τον υπολογίζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!