Προτεραιότητα σε πορτιέρο και επιθετικό

Μπορεί να έκλεισαν σημαντικές εκκρεμότητες τις τελευταίες μέρες με την αποχώρηση παικτών, την ανανέωση άλλων και τις δυο μεταγραφές αλλά υπάρχουν αρκετές ακόμα ενώπιων των υπευθύνων. Η ιεράρχηση που έχει γίνει προκειμένου να κλείσει το ρόστερ φέρει στην κορυφή των προτεραιοτήτων την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός επιθετικού. Πρόκειται για δυο θέσεις-κλειδιά στην προσπάθεια της ομάδας μας να παρουσιαστεί έτοιμη και βελτιωμένη στη νέα χρονιά και κυρίως στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ο παροπλισμός του Πάρντο αναγκάζει τους Μαντούκα και Πασιένσια να στραφούν στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα κλάσης που θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος που του αναλογεί στην προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους. Ο Κίσσας θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ αλλά η συνειδητή απόφαση είναι όπως αποκτηθεί τερματοφύλακας επιπέδου Πάρντο και πως αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο.

Το ίδιο σημαντική και επείγουσα είναι η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να στηριχτεί μόνο στους Σωτηρίου και στον Τζιμπούρ (αν τελικά παραμείνει) και είναι για αυτό που ψάχνει για τον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει τις λύσεις. Η περίπτωση του Κορομίνας κρίθηκε ως ιδανική αλλά πρόκειται για έναν παίκτη περισσότερο δημιουργικό παρά σκόρερ και είναι για αυτό που η κατάληξη της συγκεκριμένης περίπτωσης θα κρίνει πολλά.

Υπάρχει και το σενάριο όπου θα τεθούν όλα σε μηδενική βάση αν δεν συνεχίσει ο Τζιμπούρ και είναι για αυτό που και η περίπτωση του Αλγερινού θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!