Προτεραιότητα σε 4αρι και 9αρι

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους υπεύθυνους να αφιερώνουν καθημερινά αρκετές ώρες στην προσπάθεια τους να κάνουν την ομάδα ισχυρότερη ενόψει της νέας χρονιάς. Η κοινή πεποίθηση είναι ότι απαιτείται ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ για να έχουμε καλές πιθανότητες διάκρισης στην Ευρώπη, αφού έστω και ανεπίσημα διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναγνωρίζουν ότι το υφιστάμενο ρόστερ θα δυσκολευόταν για την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει η ανάγκη να αποκτηθούν παίκτες κλάσης. Το μεταγραφικό πλάνο του Δώνη μετά την προσθήκη του Εφραίμ και του Κωνσταντίνου. περιλαμβάνει την απόκτηση ενός αριστερού ακραίου μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού.

Η προτεραιότητα στρέφεται στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού αλλά και του επιθετικού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Δώνης έχει ενώπιων του συγκεκριμένα ονόματα παικτών τα οποία έχει αξιολογήσει θετικά. Πρόκειται για δυο θέσεις όπου ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από παίκτες ηγέτες που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

Η αποχώρηση του Ολιβέιρα θεωρείται βέβαιη και το ζητούμενο είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης με τέτοιες που εμπειρίες που να τον καθιστούν ως τον νέο ηγέτη της αμυντικής γραμμής που μαζί με τον Αμορίν θα αποτελέσουν το δίδυμο που θα μας οδηγήσει στον 4Ο προκριματικό του CL.

Θέλουμε όμως και έναν killer επιθετικό αφού ο Μαντούκα θα χρειαστεί περισσότερες βοήθειες από ποτέ, ενώ ο Σαντίν δεν έχει πείσει ότι μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Ανεξαρτήτως των βοηθειών που θα έρθουν από τους προαναφερθέντες αλλά και τον Σιέρινταν, χρειαζόμαστε έναν επιθετικό που θα έχει την αίσθηση του γκολ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!