Πρωτάθλημα ή όμιλοι europa;

Επειδή κανείς δεν μπορεί να εκφέρει ουσιαστική άποψη για το τι συμβαίνει στην Αυστρία και επειδή δεν μπορούμε να σας κουράζουμε και εμείς με τα κλισέ όλα πάνε καλά ή σε φουλ ρυθμούς θα ασχοληθούμε με κάτι πιο γενικό. Ποια προτεραιότητα και σημασία δίνουν οι οπαδοί μας στις εγχώριες διοργανώσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές; Υπάρχει και σε πιο βαθμό το όνειρο για συμμετοχή και στους ομίλους του europa league; Είναι το όνειρο ή στόχος καλύτερα τόσο μεγάλος που κάποιοι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος; Όλα τα πιο πάνω ερωτήματα απασχολούν αυτό τον καιρό μια μεγάλη μερίδα κόσμου και είναι αυτό που μας οδήγησε και στο τελευταίο δημοψήφισμα που διεξάγεται στο apoel.net.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα αποτελούν ως ένα βαθμό έκπληξη για εμάς ενώ το ότι οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τις δύο χιλιάδες κάνει το δείγμα αντιπροσωπευτικό του συνόλου. Όπως θα ανέμεναν πολλοί η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί πιο σημαντική την κατάκτηση του πρωταθλήματος, Αυτό επιβεβαιώνεται με ποσοστό που φτάνει το 58%. Κάποιος θα ανέμενε ότι η περσινή απώλεια του πρωταθλήματος και ο τρόπος που έγινε αυτό θα πείσμωνε με τρόπο που θα αποτυπωνόταν και στο σχετικό ερώτημα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει γιατί ένα μεγάλο ποσοστό που φτάνει στο 38% θεωρεί πιο σημαντικό στόχο τη χρονιά που έρχεται τη συμμετοχή στους ομίλους του europa league. Το περσινό επίτευγμα και πρωτόγνωρη εμπειρία από τη συμμετοχή στους αντίστοιχους ομίλους του champions league φαίνεται να γλύκανε πολλούς αφού βάζουν σε δεύτερη μοίρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιθανή κατάκτηση που θα μας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ξανά την είσοδο μας στους χρυσοφόρους ομίλους του champions league.

Όσον αφορά τα οικονομικά οφέλη του europa league αξίζει να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!