Πρωταθλητές την Παρασκευή

Παρά το ότι ελάχιστοι το πίστευαν η καλαθοσφαιρική μας ομάδα προσπάθησε για τη νίκη μέσα στη Λεμεσό που αν ερχόταν θα έφερνε και το πρωτάθλημα. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών οι παίκτες του Χρυστόπουλου προσπάθησαν αλλά λύγισαν στη δεύτερη παράταση. Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας της Παρασκευής στο Λευκόθεο πρέπει να αποτελέσει το πανηγυρικό τέλος μιας δύσκολης χρονιάς. Μέσα στην καυτή έδρα μας μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε τους Λεμεσιανούς για να τελειώσουμε τη σειρά αγώνων. Το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας μας θεωρείται απομακρυσμένο έτσι θα είναι χιλιάδες αυτοί που θα δώσουν το παρών τους στον επόμενο αγώνα.

Η προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών μας ήταν ηρωική μέσα στη ζούγκλα του αντιπάλου και με ζουλού να περιφέρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άτκινς δεν είχε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση κατά τη διάρκεια της παράτασης και κάποια αβιάστα λάθη έφεραν την ήττα με 96-92.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Η ομάδα μας κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού όποτε η Αελ άνοιγε τη διαφορά βρίσκαμε λύσεις. Αυτό συνέβηκε και με το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα αλλά και στην πρώτη παράταση. Η Αελ που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιαννούλη ήταν πιο ψύχραιμη και εκμεταλλευόμενη την έδρα της πήρε στο τέλος τη νίκη.

Σε δύο ταμπλό;
Η προετοιμασία ενόψει πρωταθλήματος και κυπέλλου επαναρχίζει εν μέσω δηλώσεων από τους ποδοσφαιριστές μας ότι θέλουν να το παίξουν σε δύο ταμπλό, στοχεύοντας τόσο στη δεύτερη θέση όσο και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Η θέληση του δείχνει κάποια πράγματα, το ζητούμενο όμως είναι αν έχουν και τις απαιτούμενες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις για κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει το καλύτερο σενάριο είναι να συμβούν και τα δυο, οπότε όσο ζούμε μπορούμε να ελπίζουμε έστω και αν η τελευταία διμηνία έχει δείξει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Στον αγωνιστικό τομέα ξεχωρίζουν οι επιστροφές των Χαραλαμπίδη, Γκριτσάροφ και Μοράις οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους και αυξάνουν τις επιλογές του προπονητή κυρίως στη μεσαία γραμμή. Σατσιάς, Μαρσίνιο και Ζόρζε από την άλλη αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα και όσο περνούν οι μέρες απομακρύνεται το ενδεχόμενο να προλάβουν τον επαναληπτικό με τον Άρη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!