Πρόκληση η πιθανή απουσία Αλμέιδα

Δεν ψάχνουμε να βρούμε κίνητρα και αφορμές για να τονίσουμε τη σημασία του αγώνα με την Αεκ. Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και σίγουρα την καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής μετά τη δικιά μας. Τυχόν απουσία του Αίλτον Αλμειδα θα στερήσει από την ομάδα μας μια από τις πιο σημαντικές μονάδες αλλά αυτό θα πρέπει να μας πεισμώσει. Όπως είναι γνωστό ο Βραζιλιάνος πέρασε χτες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ως συνήθως αποφεύγεται η οποιαδήποτε χρονική εκτίμηση της απουσίας του και το ότι θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις την Τετάρτη λέει κάποια πράγματα.

Ο Αλμέιδα δεν πρόκειται να προπονηθεί μέχρι την Πέμπτη και αυτό από μόνο του τον θέτει λογικά εκτός πλάνων του Γιοβάνοβιτς ο οποίος ποτέ και για κανέναν παίκτη του δεν ρισκάρει τυχόν υποτροπή. Αν τις επόμενες μέρες επιβεβαιωθούν τα πιο πάνω τότε θα δούμε τον Σολάρι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η συμμετοχή και η καλή παρουσία του Αργεντινού με τον Απόλλωνα θα βοηθήσουν έτσι ώστε να δούμε και με την Αεκ τον καλό Σολάρι που ξέρουμε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χτες ο Ζόρζε και οι επόμενες δυο μέρες θα είναι κρίσιμες και για τον Πορτογάλο αφού αν δεν μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών του.

Υποψήφιος για αστέρα ο ταγματάρχης
Ο στρατιωτικός Χρυσοστόμου συνέβαλε στα μέγιστα για να έχει βαθμολογικό κέρδος το παράρτημα του ΑΚΕΛ και λογικά θα πρέπει να αισθάνεται δυνατός ενόψει των επόμενων προαγωγών. Η ομόνοια τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας και η διοίκηση μας θα πρέπει να καταγράψει τα όσα έγιναν ως η πρώτη σοβαρή προσπάθεια από πλευράς διαιτησία για να τους διατηρήσουν σε τροχιά τίτλου.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!