Πρόκληση τεραστίων διαστάσεων

Και αν ακόμα για το μαρκάρισμα του Αντωνιάδη στο κέντρο του γηπέδου μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα φαφλατέψει για επαφή που πρέπει να τιμωρηθεί, η κίτρινη στον Βινίσιους αποτελεί πρόκληση που φανερώνει πολλά. Ο Παναγή δεν έκανε το μεγάλο λάθος αλλά με την στάση του επιβεβαίωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ υστερεί και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μια εβδομάδα μετά τον επηρεασμό των αποτελεσμάτων από τους Νικολαϊδη και Αναστασίου, ήρθε ο Παναγή για να στερήσει από την ομάδα μας τον Βινίσιους ενόψει του αγώνα με την Αελ. Ένα από τα επιμέρους ζητούμενα σήμερα ήταν να μην δεχτεί κάρτα ο συγκεκριμένος παίκτης. Ο πανηγυρισμός του στη φάση του γκολ μπροστά από την κερκίδα της Ανόρθωσης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί προκλητικός και είναι για αυτό που η απόφαση του Παναγή έφερε αναστάτωση σε όλους μας.

Το καμπανάκι κινδύνου που ήχησε για τη διοίκηση Πετρίδη την περασμένη εβδομάδα δεν φαίνεται να ήταν αρκετό εκτός και αν οι συστάσεις που έγιναν στα αφεντικά των διαιτητών δεν τους συγκίνησαν.

Σε κάθε περίπτωση οι Αντωνιάδης και Βινίσιους θα απουσιάσουν με την Αελ. Έναν αγώνα όπου αν αδικήθουμε θα διακοπεί βάναυσα για όλους.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!