Πρόκριση και διαρκής βελτίωση

Το φιλικό με την Αελ έστειλε αισιόδοξα μυνήματα ένοψει της συνέχειας, οχι μόνο ενόψει Tauras αλλά και για τα πιο δύσκολα που έρχονται. Τον προβληματισμό κάποιων για τις ήττες και την αφλογιστία επί Αυστριακού εδάφους διαδέχτηκε η ικανοποίηση για τα όσα είδαν με την Αελ. Ο βαθμός ετοιμότητας κρίνεται ικανοποιητικός στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και το ζητούμενο πλέον είναι να εξασφαλίσουμε σκορ πρόκρισης στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας στη Λιθουανία.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι σε ατομικό επίπεδο υπάρχουν περιθώρεια βελτίωσης και μάλιστα μεγάλα. Η περίπτωση Σολάρι είναι η πιο αντιπροσωπευτική αφού ο Αργεντινός προέρχεται από μεγάλη αποχή και μόνο μέσα από τους αγώνες θα μπορέσει να φτάσει στο βαθμό που πρέπει. Οι σχετικές δηλώσεις και του ιδίου ότι χρειάζεται ακόμα 1-2 μήνες για να βγάλει στο γήπεδο αυτά που θέλει δείχνει πολλά.

Για μια νέα αρχή
Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρέμεινε τελικά και το ζητούμενο πλέον είναι να καθοριστεί ένα πλάνο που θα λύσει τα χρόνια προβλήματα του σωματείο. Η οικονομική εξυγίανση είναι η προτεραιότητα πλέον και προς αυτή την κατεύθυνση θα επικεντρωθεί η νέα διοίκηση.

Η παρουσία αρκετών μελών του δ.σ της εταιρείας στο αντίστοιχο του σωματείου στέλνει τα κατάλληλα μηνύματα, αλλά απαιτούνται πολύ περισσότερα.

Ο συνδυασμός αποτελείται από τους ακόλουθους:

  1. Αντωνίου Αντώνης
  2. Αντωνίου Κώστας
  3. Αριστοδήμου Αντρέας
  4. Βαριάνος Χριστόφορος
  5. Δημητρίου Δημήτρης
  6. Δράκος Σωτήρης
  7. Θεοχαρίδης Αντρέας
  8. Κληρίδης Μάρκος
  9. Κυριακίδης Θεόδωρος
  10. Κυριακίδης Μάρκος
  11. Λαζάρου Λάζαρος
  12. Πάλλης Χρήστος
  13. Πανταζής Γιάννος
  14. Πετρίδης Πρόδρομος
  15. Πολυδώρου Αντης
  16. Ποταμίτης Χριστόφορος
  17. Προδρομίτης Πάνος
  18. Σπυρίδης Αντρέας

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!