Πρόκριση με αυτούς που έχουμε!

Δυστυχώς το σενάριο που θέλει την ομάδα να ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας χωρίς τις προσθήκες του αριστερού μπακ και ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, μάλλον θα επιβεβαιωθεί. Ο Γιοβάνοβιτς μετά τις 5 μεταγραφές που έγιναν πριν την αναχώρηση για την Αυστρία έριξε ταχύτητες και ψάχνει κάτι που προφανώς δεν το έχει βρει ακόμα. Σε 20 μέρες δίνουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για τον 2ο προκριματικό του Europa και η ομάδα καλείται να προκριθεί στην επόμενη φάση στηριζόμενη στους υφιστάμενους παίκτες. Και αν ακόμα προκύψει μια ή περισσότερες μεταγραφές τις επόμενες μέρες το παρελθόν μας έχει δείξει ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν θεωρούνται έτοιμοι. Το όποιο ρίσκο παίρνουν με βάση τα πιο πάνω δεδομένα το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής μας έχει πλέον μια καλή εικόνα της δυναμικότητας των δυο πιθανών αντιπάλων μας όπως επίσης και του νέου ΑΠΟΕΛ που ετοιμάζει στο Ομπερτραουν.

Χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη πρόκληση αφορά το δέσιμο της αμυντικής γραμμής. Σέρχιο, Ζουέλα και Μπόρδα θα πρέπει μαζί με τον Αλεξάνδρου να αφομοιώσουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου και σε αυτό το κομμάτι επικεντρώνεται η τακτική του προπονητή τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη στον μέγιστο βαθμό αλλά θα πρέπει να είναι σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να θέσει βάσεις πρόκρισης ή τέλος πάντων να περάσει στην επόμενη φάση. Δεν θα δούμε το ποτήρι μισοάδειο και να μιλήσουμε για τις προεκτάσεις τυχόν πρόωρου αποκλεισμού. Αντιλαμβανόμαστε το άγχος όλων για τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει και τις προκλήσεις της νέας αμυντικής γραμμής. Άγχος το οποίο δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις αφού ακόμα δεν είδαμε την ομάδα να αγωνίζεται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!