Πρώτα η Ανόρθωση

Μπορεί ο αγώνας της 1ης Νοεμβρίου με την Πόρτο να θεωρείται από τους περισσότερους ως ο πιο καθοριστικός στην προσπάθεια μας για πρόκριση στους 16 αλλά πρέπει να περιμένει. Ο λόγος έχει να κάνει με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι της Παρασκευής με την Ανόρθωση. Ναι, είναι ντέρμπι αφού όσο και αν η πορεία της συγκεκριμένης ομάδας δεν είναι μέχρι στιγμής η αναμενόμενη παραμένει ένας παραδοσιακός ανταγωνιστής μας. Τυχόν υποτίμηση θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε βαθμολογικές απώλειες ενώ για ακόμα μια αγωνιστική που απέχει λίγες ώρες από αγώνα CL πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μετά το χτεσινό ρεπό η προετοιμασία στον Αρχάγγελο ξεκινά με προβλήματα τραυματισμών τα οποία όλοι ελπίζουν να μην αυξηθούν. Μετά τους Χιώτη και Μαρσίνιο που δεν προλαβαίνουν τον αγώνα της Παρασκευής, εκτός πλάνων τέθηκε και ο Μποαβεντούρα. Η απρόσμενη και σημαντική απώλεια αναγκάζει τον Γιοβάνοβιτς να αλλάξει το πλάνο του ενόψει των επόμενων αγώνων αφού με τον Βραζιλιάνο υγιή, η θέση στο αριστερό άκρο ήταν κρατημένη. Αλεξάνδρου και Ηλία είναι οι δυο επιλογές με τον πρώτο να έχει πιο πολλά λεπτά συμμετοχής πάνω του αλλά το δεύτερο να θεωρείται πιο δοκιμασμένη λύση όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα και ικανότητες. Αναπόφευκτα στεκόμαστε σε αυτή την παράμετρο λόγω  του πονοκέφαλου που ονομάζεται Χούλκ.

Θυμίζουμε ότι ο Αλμέιδα θα ηγηθεί των προσπαθειών την Παρασκευή αφού έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Εθνικό για προληπτικούς περισσότερο λόγους ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει και ο Ολιβέιρα. Ο Σολωμού δεν έδωσε μόνο τις απαραίτητες ανάσες στον Πουρσαϊτίδη αλλά είχε και καλή απόδοση, γεγονός που μπορεί να βάλει σε κάποιες σκέψεις τον προπονητή μας.

Εορτασμός ΑΠΟΕΛ για την Εθνική Επέτειο της 28ης ΟκτωβρίουΟι εορτασμοί των Εθνικών Επετείων όταν πλησιάζουν εκλογές είναι πάντα η καλύτερη αφορμή για να θυμόμαστε όλοι ότι υπάρχει το σωματείο ΑΠΟΕΛ που μας ενώνει. Πόλος έλξης αύριο στις 7 το βράδυ όμως θα είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ο οποίος καθόλου τυχαία θα είναι ο κύριος ομιλητής της βραδιάς.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσόστομος Β’ και ο αξιότιμος πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γλάυκος Κληρίδης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!