Πρώτα ο Ερμής και μετά η Μπάρτσα

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη σε επιμέρους θέματα και όχι στον σημαντικότερο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο γενικός και απομακρυσμένος χρονικά στόχος της κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος περνά μέσα από τις νίκες που πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ κάθε εβδομάδα. Η αρχή ήταν ιδανική στο ΓΣΖ αφού χωρίς να παίξουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων πήραμε την ουσία. Η συνέχεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων έχει τον Ερμή και όχι την Μπαρτσελόνα. Το διευκρινίζουμε και το θυμίζουμε γιατί πολλοί μπορεί να σκέφτονται τον Μέσι και την παρέα του αντί τον Φανιέρο που θα έρθει το Σάββατο στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας στις τελευταίες δηλώσεις του επιχείρησε να στρέψει την προσοχή όλων στον αγώνα του Σαββάτου.

Οι πρώτοι που θα πρέπει να επικεντρωθούν στον Ερμή είναι αυτοί που θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτοί δεν είναι άλλοι από του παίκτες του Δώνη που καλούνται να δείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν το ψυχολογικό κομμάτι των δυο ταμπλό (πρωτάθλημα και champions league).

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πρέπει να αποδειχτεί ευεργετική για την ομάδα μας αφού στο διάστημα αυτό οι παίκτες πλην των διεθνών είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες αλλά και κάποιοι από αυτούς να καλύψουν και άλλο από το χαμένο έδαφος.

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της νέας χρονιάς θα πρέπει να στείλει το μήνυμα σε όλους ότι ο ΑΠΟΕΛ πιο σοβαρός και αποφασισμένος από ποτέ θα διατηρήσει τα κεκτημένα στην Κύπρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!