Πρώτο θέμα και στα τοπικά μμε

Όπως είναι φυσιολογικό ο αγώνας κυριαρχεί στα ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων οι οποίες κάνουν εκτενή αναφορά στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας με την HJK. To κυρίως άρθρο της εφημερίδας Iltalehti ασχολείται με το γεγονός ότι τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη εξαντληθεί και ότι το αυριανο ματς αναμένουν με αγωνία όλοι οι οπαδοί τις Ελσινκι.

Θεωρείται μεγάλη ‎πρόκληση για την τοπική ομάδα η αυριανή αναμέτρηση. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό ρεπορτάζ, το γήπεδο αν και έχει χωρητικότητα 10,000 κόσμο θεωρούν ότι από την στιγμή που θα είναι γεμάτο θα αντιστοιχεί σε 30,000.

Ο προπονητής της Ελσινκι στο άρθρο με τίτλο Τολμουμε να πάμε Κυπρο; απαντά σε 4 ερωτήματα. Αναφέρεται στο ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα σε αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση. Κάνει αναφορά στον τερματοφύλακα της ομάδας το οποίο στηρίζει παρόλο που είχε δεχτεί 3 γκολ στο ματς του πρωταθλήματος. Δηλώνει ότι στόχος της ομάδας του είναι να επιβάλει τον ρυθμό της και να κυριαρχήσει του ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να προσέξουν την επιθετική δραστηριότητα του ΑΠΟΕΛ και να κτυπήσουν στις ευκαιρίες που θα τους δώσουν. Τέλος, θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τις ομάδας του είναι η ομοιογένεια και τα πολλά παιχνίδια που έχουν στα πόδια της.

Η εφημερίδα ILTA SANOMAT ασχολείται και αυτή με το θέμα του τερματοφύλακα της HJK ενώ στην αναφορά της για την ομάδα μας ασχολείται με το θέμα των τραυματισμών και συγκεκριμένα στο ποιος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ θα επανδρώσει την αριστερή πλευρά. ‎Τέλος κανει αναφορά και στον Κακά ‎ αναφέροντας ότι αποτελεί ένα ποιοτικό αμυντικό που προσφέρει ασφάλεια στην ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!