Πως αντιδρούμε στην κουμουνιστική προπαγάνδα του ΑΚΕΛ;

Στόχος αυτού του άρθρου είναι να αντιληφθεί ο κάθε Αποελίστας τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των απέναντι και να αφυπνιστεί η διοίκηση μας επιτέλους και να προστατέψει την ομάδα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και αυτό είναι πλέον δεδομένο και κατοχυρωμένο αλλά δυστυχώς στην Κύπρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος το πρωτάθλημα (βλέπε 2009-2010 που έδωσαν στην Ομόνοια το πρωτάθλημα με το έτσι θέλω). Ο σκοπός των απανταχού Ομονοιατών δεν είναι να λάμψη η αλήθεια για το περιστατικό με τον Λάρκου στο Παραλίμνι αλλά να το εκμεταλλευτούν μελλοντικά προς όφελος της ομάδας τους. Δεν τους καίγεται καρφί αν θα ξανακάτσει στον πάγκο ο Λάρκου ή όχι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ασκήσουν πίεση με οποιονδήποτε τρόπο προς διαιτητές, δικαστές και εφέτες έτσι ώστε να πετύχουν το σκοπό τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλήθεια, σκέφτηκε κανείς πόσο θα διαλυθούν αν τους πάρουμε το πρωτάθλημα και φέτος?

Για απόδειξη των πιο πάνω απλά να σας παραθέσω ορισμένα τρανταχτά παραδείγματα του τρόπου συμπεριφοράς τους.

1. Εδώ και 2 μήνες τρέχουν τον Χρ. Ηλία ξωπίσω και τον απειλούν μέρα νύκτα για να αλλάξει την κατάθεση του. Γιατί δεν ασχολήθηκαν καθόλου και ποτέ δεν ανέφερε κανείς τον 4ο διαιτητή η μαρτυρία του οποίου ήταν η πλέον καταλυτική στην απόφαση όπως φαίνεται και στα πιο κάτω αποσπάσματα της απόφασης? «Ο 4ος διαιτητής Δημήτρης Δημητρίου μας έκανε ιδιαίτερη και εξαιρετικά καλή εντύπωση ως μάρτυρας της αλήθειας και αποδεχόμαστε την μαρτυρία του στην ολότητα της»

Και πιο κάτω συνεχίζει:«Να σημειωθεί ότι ο κ. Χριστοφή δεν υπόβαλε στον 4ο διαιτητή Δημήτρη Δημητρίου τις θέσης των κατηγορουμένων, ούτε του υπόβαλε ότι λέει ψέματα ή δεν λέει την αλήθεια. Επί των κρίσιμων σημείων η μαρτυρία του 4ου διαιτητή παρέμεινε αναντίλεχτη και την αποδεχόμαστε όπως δόθηκε ενώπιον μας και όπως είναι καταγραμμένη στα πρακτικά».

Ο δικηγόρος της Ομόνοιας ισχυρίζεται ότι ο Χρ. Ηλία είπε ψέματα ενώ δέχτηκε την μαρτυρία του 4ου διαιτητή στην ολότητα της !!!! Αν πίστευαν πραγματικά ότι λέει ψέματα ο Χρ. Ηλία γιατί δεν αντέκρουσαν και αυτή την μαρτυρία???

2. Εδώ και 4 ημέρες ακούμε για το μέλος της δικαστικής Παναγιώτη Κυπριανού ο οποίος είναι βαλτός του ΔΗΣΥ και του ΑΠΟΕΛ για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μας γράφοντας άρθρα του στυλ

«Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και ΕΜΕΙΣ είναι που θα δείξουμε στην τρελοπαρέα του Κουτσοκούμνη, του Μισού, του Μυλωνά και του Κυπριανού πως δεν θα περάσει το δικό τους.» και «Μέλος της Δικαστικής που κατεβαίνει στις δημοτικές με το ΔΗ.ΣΥ. (εντελώς συμπτωματικά, μην πάει ο νους σας στο κακό) το έπαιζε χθες συντετριμμένος από τα όσα γίνονται μετά τη σκανδαλώδη απόφαση τους. Μάλιστα όπως έλεγε στη προεκλογική συγκεντρωσούλα του σκέφτομαι να παραιτηθώ. Είμαστε σίγουροι κύριε ότι στο τέλος θα σε πείσουν οι ομοϊδεάτες σου να μην παραιτηθείς και να συνεχίσεις το έργο σου για το καλό του σκοπού σας!

Αντί να ντρέπονται για την απόφαση τους, προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν προεκλογικά.»

Ούτε καν ασχολήθηκαν με το γεγονός ότι ο Κυπριανού δεν έλαβε μέρος στην απόφαση για τον Λάρκου και ότι εδώ και 3 μήνες δεν ασχολήθηκε με την δικαστική όπως ο ίδιος δήλωσε σήμερα με την επιστολή παραίτησης του.

Ο σκοπός τους είναι πλέον πασιφανέστατος. Να εκφοβίσουν τους πάντες αδιαφορώντας για την αλήθεια και την πραγματικότητα. Σκοπός τους είναι να πετυχαίνουν τέρματα όπως αυτό του Φρέντι με τον Απόλλωνα και να μην τολμά κανείς να σφυρίσει, να κτυπούν στο ψαχνό και να μην τους τιμωρά κανείς και γενικά να παίρνουν τους βαθμούς με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν πρέπει να συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Δεν φτάσαμε ούτε καν στο μέσο του πρωταθλήματος και μετρούμε ήδη 5 ολοκάθαρα πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Γι’αυτό έγραψα πριν λίγες μέρες άρθρο με σκοπό να αφυπνίσω τους διοικούντες μας να μην αφήσουν τον Μιλτή να αλωνίζει στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. . Ξυπνάτε κύριοι πριν είναι αργά.

Chris

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!