Πως θα έρθει η νίκη;

Κάποιες ιδιαιτερότητες που είχε ο αγώνας στο Τσίρειο δεν υφίστανται πλέον γεγονός που ίσως διαφοροποιήσει το πλάνο του Δώνη αλλά και την προσέγγιση των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η πιο σημαντική παράμετρος είναι ότι πλέον είναι διασφαλισμένη η δεύτερη θέση κάτι που ανησυχούσε την ομάδα και κυρίως τον προπονητή. Το ζητούμενο είναι πως θα έρθει το γκολ για την ομάδα μας κάτι που φάνηκε εξαιρετικά δύσκολο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα που διακόπηκε. Η εντύπωση που υπήρχε πριν τον αγώνα και που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Δώνη ήταν να επιτεθούμε από τον άξονα σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε την απουσία των Σακέτι και Μπεμπέ. Αυτό δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η Αελ αμύνθηκε σωστά και αποτελεσματικά κλείνοντας τους χώρους, ενώ η μεταφορά της ανάπτυξης στα άκρα προσέκρουσε στους Αϊρόσα και Ντεντέ.

Στoν αυριανό αγώνα θα χρειαστεί υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι σωστές προϋποθέσεις για γκολ. Ο Ντε Βισνέτι είναι βαρόμετρο αφού οι ατομικές του ενέργειες μπορούν να σπάσουν οποιαδήποτε αμυντική τακτική ενώ θα πρέπει να υπάρχει πλουραλισμός στον τρόπο ανάπτυξης.

Η αποτελεσματικότητα είναι ένα άλλο απαιτούμενο αφού δεν αρκεί μόνο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Η καλή ψυχολογία είναι άμεση συνδεδεμένη με την αποτελεσματικότητα και τα όπως φάνηκε και μέσω της ανακοίνωσης τους, οι παίκτες μας πάνε στο Παπαδόπουλος καυλωμένοι.

Εννοείται ότι απαίτειται να αμυνθούμε σωστά και καλά. Η αυτοσυγκέντρωση θα βοηθήσει παίκτες όπως ο Ολιβέιρα να αποφύγουν τα λάθη ή τουλάχιστον να τα περιορίοσουν σε βαθμό που δεν θα μας κοστίσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!