Πως θα συμπληρωθεί το παζλ;

Οι μέτοχοι απαίτησαν επιστροφή του Φοίβου Ερωτοκρίτου αφού έκριναν ότι μέσα από την παραμονή του ίδιου θα έρθει η σύμπνοια και η ενότητα. Με την ολοκλήρωση της συνέλευσης εγκρίθηκαν δυο σημαντικά ψηφίσματα που θα καθορίσουν το νέο διοικητικό σκηνικό ίσως και μέσα από τη σημερινή συνεδρία. Το πρώτο και το πιο ξεκάθαρο είναι ο διορισμός του Ερωτοκρίτου στο συμβούλιο αφού η χτεσινή συνέλευση δεν ήταν εκλογική. Το δεύτερο ψήφισμα αφορά το διορισμό όλων των συμβούλων στο νέο νέο σχήμα που είχαν παραιτηθεί ή είχαν εκφράσει πρόθεση παραίτησης. Τα άτομα αυτά (π.χ Πανταζής, Γεωργίου, Σπυρίδης, Πολυδώρου, Φιλίππου) έχουν κληθεί να παραμείνουν και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Ερωτοκρίτου επιθυμεί την παραμονή κάποιων από αυτούς. Ρόλο θα παίξει όμως και η άποψη των ιδίων

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν κάποιες προσθαφαιρέσεις και τη ζητούμενο είναι με όσα γίνουν να σχηματιστεί ένα ισχυρό συμβούλιο που θα μπορέσει να διαχειριστεί σωστά όλα τα ζητήματα. Μπορεί το πιο επείγον να είναι το αγωνιστικό αφού ο χρόνο πιέζει αλλά όπως φάνηκε ξεκάθαρα και μέσα από τη συνέλευση το μεγάλο αγκάθι είναι το οικονομικό για το οποίο θα επανέλθουμε με ξεχωριστό θέμα.

Αναμονή λοιπόν για την απογευματινή συνεδρία η οποία μάλλον θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα αφού άρχισαν ήδη οι διεργασίες και τα τηλεφωνήματα μεταξύ των εμπλεκομένων.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!