Πόρτο: Η νέα πρόκληση

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του champions league βρίσκεται προ των πυλών και η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα Πόρτο. Οι δυο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και μόνιμη πρωταθλήτρια Πορτογαλίας μας περιμένει στο Ντρακάο το βράδυ της Τετάρτης και το ζητούμενο είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Οι απουσίες είναι αρκετές και θα καθορίσουν το πλάνο του προπονητής μας που σίγουρα θα αισθανόταν πολύ πιο άνετα αν είχε στη διάθεση τους περισσότερους παίκτες. Το ΑΠΟΕΛ πάει σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης και θα επιχειρήσει σε έναν ακόμα αγώνα την υπέρβαση έτσι ώστε και με λίγη τύχη να κάνει της Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του και πάλι.

Η Πόρτο με τη σειρά της θέλει να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση αφού μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο δείχνει ικανή να σπάσει το δίδυμο Τσέλσι-Ατλέτικο που με την κλήρωση έδειχνε το φαβορί. Οι Πορτογάλοι υπολογίζουν την ομάδα μας και φρόντισαν να μάθουν αρκετά από τους πολλούς συμπατριώτες τους που βρίσκονται στην Κύπρο.

Σικορά, Πουρσαϊτίδης και Ζόρζε είναι οι σίγουρες απουσίες ενώ και αν ακόμα συμπεριληφθούν στην αποστολή θεωρείται απομακρυσμένο να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Χατζι. Ο Αλβανός όπως και ο Παουλίστα ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα και δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους ο Γιοβάνοβιτς. Με αυτά τα δεδομένα οι Ηλία και Κόντης θα κληθούν να δώσουν λύσεις στα δυο άκρα της άμυνας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα επανέλθει στην εντεκάδα και ο Μπρούσερ. Τόσο ο Ολλανδός όσο και ο Γκριτσάροφ προέρχονται από τραυματισμούς και η συμμετοχή του μετά από καιρό έχει δόση ρίσκου αλλά δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Τα διλήμματα αυτά αλλά και η αξία του αντιπάλου αποδεικνύουν το βαθμό δυσκολίας του αγώνα της Τετάρτης και την τεράστια πρόκληση που θα έχουν όσοι αγωνιστούν. Ο κόσμος με τη σειρά του περιμένει με αγωνία το νέο ιστορικό ραντεβού της ομάδας μας ενώ χίλιοι τυχεροί θα βρεθούν στο Ντρακάο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!