Πόσα μπορεί να βάλει ο Μπουντιμίρ;

Πέραν της νίκης που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη το πιο σημαντικό στοιχείο από το 3-0 επί της Αλκή ήταν τα δυο γκολ του Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε για πρώτη φορά φέτος και με τα γκολ που σημείωσε έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΑΠΟΕΛ τον Αμορίν και τα αυτογκόλ. Το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας μας βγάζει μάτια και η ουσιαστική βελτίωση μπορεί να έρθει μόνο μέσω της μεταγραφικής ενίσχυσης αλλά κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει τη βοήθεια που μπορούμε και πρέπει να έχουμε από παίκτες όπως ο Μπουντιμίρ. Ο Κροάτης σκοράρει με το σταγονόμετρο και τα δυο γκολ που πέτυχε πέρσι σε 24 αγώνες πρωταθλήματος επιβεβαίωσαν το στατιστικά που συνοδεύουν το βιογραφικό του. Φέτος βρίσκεται ήδη στα δυο γκολ και το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία που απέκτησε ενόψει τη συνέχειας.

Δεν περιμένουμε από τον Μπουντιμίρ να εξελιχθεί από το πουθενά σε μηχανή του γκολ αλλά μπορεί να πετύχει 7-8 τέρματα τα οποία στην κατάσταση που βρισκόμαστε θα μας είναι πολύτιμα. Ο Σιέρινταν έχει τα δικά του προβλήματα και επί Δώνη ο χρόνος συμμετοχής του γίνεται όλο και λιγότερος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπουντιμίρ θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής τον οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί για να συνεχίσει να βλέπει δίκτυα με ρυθμό που συμβαδίζει με έναν επιθετικό. Όπως ο αγώνας με την Αλκή έτσι και αυτοί που ακολουθούν προσφέρονται για γκολ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!