Πόση όρεξη έχει ο κόσμος;

Η φετινή εικόνα του ΑΠΟΕΛ στις κερκίδες δεν έχει προηγούμενο. Η μόνιμη τιμωρία της Νότιας κερκίδας,  η αδυναμία αλλά και η μη θέληση των οργανωμένων να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα καθώς και η ανεπανάληπτη νωχελικότητα  που επικρατεί στους υπόλοιπους οπαδούς μας έχει δημιουργήσει την πλέον καταθλιπτική εικόνα. Ο κόσμος έζησε πέρσι την απόλυτη ανατροπή. Μια ομάδα που βρισκόταν πίσω 8 βαθμούς κατάφερε μετά από δύο τελικούς πρωταθλήματος να πάρει τον τίτλο και στο καπάκι το κύπελλο, κατακτώντας το  νταμπλ μετά από δεκαετίες..

Το κακό ξεκίνησε εδώ και καιρό όμως. Οι πολλές επιτυχίες χόρτασαν τον κόσμο. Η όρεξη και η δίψα περασμένων χρόνων για καινούριες κατακτήσεις και κατορθώματα δεν δείχνουν να βρίσκονται σε προτεραιότητα στην κερκίδα. Το φαινόμενο αυτό δεν αφορά μόνο τους οργανωμένους αλλά ολόκληρο τον ΑΠΟΕΛίστικο κόσμο. Φυσικά αναφερόμαστε σε αυτούς που μπαίνουν στον κόπο να βρίσκονται στο γήπεδο κάθε βδομάδα γιατί υπάρχει και η μερίδα του κόσμου που έπαψε να νιώθει την ανάγκη να υποστηρίζει από κοντά την ομάδα.

Οι λόγοι του κάθε ενός είναι σεβαστοί. Όμως η ομάδα δεν παύει να χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου της.  Στην δύσκολη αυτή καμπή του πρωταθλήματος που διανύουμε η ομάδα έχει την ανάγκη του κάθε ενός από εμάς. Αν πραγματικά έχουμε την θέληση να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα οφείλουμε να το μεταδώσουμε στην ομάδα με πράξεις. Και αυτό μεταφράζεται με γεμάτο γήπεδο, ενθουσιασμό και όρεξη να ανατρέψουμε τα δεδομένα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!