Πόσο μπορεί να βελτιωθεί αυτή η ομάδα;

Ένα στοιχείο που εμπεδώνεται πλέον ανάμεσα στον κόσμο, είναι η ταύτιση της άποψης για την ομάδα και τις προοπτικές της. Ενώ μέχρι και πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση, πολλοί έλεγαν και υποστήριζαν ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι και πάλι έτοιμος να πάρει το πρωτάθλημα, αρχίζουμε όλοι να μπαίνουμε στο καβούκι μας και να συμφωνούμε λέγοντας ότι όπως είναι σήμερα αυτή η ομάδα δεν έχει μεγάλη προοπτική. Και λέμε όπως είναι, εννοώντας, όπως τη βλέπουμε στα γήπεδα και με τους ποδοσφαιριστές που την αποτελούν. Με αυτό το αγωνιστικό παρουσιαστικό δηλώνουμε απαισιόδοξοι και δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι μπορούμε στα επόμενα 11 παιχνίδια του β΄γύρου να καταφέρουμε να βρεθούμε σε θέση ισχύος εν όψει των play offs.

Πόσο μάλλον αν πάμε με τον Απόλλωνα και την ομόνοια με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που δυστυχώς εμφανίζουν πολύ μεγαλύτερες αδυναμίες από όσο περιμέναμε. Όσοι βλέπουν ρεαλιστικά και χωρίς υπεκφυγές τα δεδομένα κρίνουν ότι η ομάδα μας δεν έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε αγώνες μεγάλου βαθμού δυσκολίας. Απλά ζούμε όλοι με την ελπίδα και την παρηγοριά ότι υπάρχει προοπτική βελτίωσης σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αλλάξει το σημερινό αρνητικό σκηνικό και να γίνουν καλύτερα τα πράγματα.

Πόσο όμως μπορεί να βελτιωθεί αυτή η ομάδα;Λογικά ο Ιβάν είναι ο άνθρωπος που πρέπει να μας απαντήσει βρίσκοντας τη μαγική συνταγή της βελτίωσης. Είτε μέσω κάποιων νέων αλλαγών στην 11άδα, είτε με την επιστροφή ποδοσφαιριστών που μας λείπουν και πολύ (τέτοιοι είναι ο Καρυπίδης, ο Ολιβέιρα), είτε μέσω μεταγραφών που τις περιμένουμε όλοι ανυπόμονα αλλά με συγκρατημένη αισιοδοξία επειδή είτε δεν πιστεύουμε πλέον στις μεταγραφές Ιανουαρίου, είτε δεν πιστεύουμε ότι θα γίνουν τέτοιες και τόσες που θα συμβάλουν στην εντυπωσιακή πρόοδο του ΑΠΟΕΛ..

Οι άγνωστες ανακατατάξεις θα καθορίσουν τη συνέχεια

Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλέον μιλήσει καθαρά για μεταγραφική ενίσχυση μένοντας πρώτα σε ένα επιθετικό αλλά φαίνεται ότι το πλάνο του περιλαμβάνει άλλη μια μεταγραφή. Είτε μία, είτε δύο όμως αν γίνουν θα χρειαστεί να αλλάξει το ρόστερ. Ο Ολιβέιρα θα ξαναεγγραφεί χωρίς να χρειαστεί να φύγει κάποιος αλλά η συνέχεια φέρνει υποχρεωτικές ανακατατάξεις.

Ο ένας επιθετικός που λογικά θα έρθει θα πάρει τη θέση άλλου. Η λογική λέει ότι έρχεται ένας σέντερ φορ και φεύγει ο Σολάρι, όμως για να φύγει ο Αργεντινός πρέπει να αποζημιωθεί όπως ο ίδιος επιθυμεί και απέδειξε ότι δεν συμβιβάζεται σε εκπτώσεις.

Γίνεται λόγος και για τον Σόουζα ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αλλά ο Πορτογάλος ακόμα δεν ενημερώθηκε από κανένα και μάλιστα με τη Δόξα μπήκε αλλαγή. Υπάρχει και το σενάριο διαγραφής ενός Κύπριου ( π.χ ενός τερματοφύλακα) για να ανοίξει μια θέση και γενικά πρόκειται για διάφορα σενάρια τα οποία πρέπει να γνωστοποιηθούν το συντομότερο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!