Πόσο υπολογίζεται ο Στίλιτς;

Η ανακοίνωση της απόκτησης του σκόρπισε ενθουσιασμό ακόμα και στους πιο απαιτητικούς οπαδούς μας αφού κρίθηκε ως παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και με το παραπάνω. Αναφερόμαστε στον Στίλιτς ο οποίος στα φιλικά και στους πρώτους τρεις επίσημους αγώνες έχει θέση βασικού… στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο λόγος της μειωμένης συμμετοχής του Βίσνιου στα φιλικά ήταν το γεγονός ότι προερχόταν από αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής του αλλά στη συνέχεια η δικαιολογία αυτή δεν ίσχυε.

Μετά τον εκτός έδρας αγώνας στα Σκόπια ο Πασιένσια ρωτήθηκε για τη μη χρησιμοποίηση του παίκτη στο αρχικό σχήμα και αιτιολογώντας την απόφαση του είπε ότι ο Στίλιτς θα ήταν πιο χρήσιμος όταν ο αντίπαλος δεν θα ήταν κλεισμένος στο δικό του μισό.

Πολλοί οπαδοί μας μετά και τον αγώνα με την Μίντιλαντ διερωτώνται πόσο υπολογίζεται ο Στίλιτς. Η απάντηση που δίνει ο προπονητής είναι ότι ο Βόσνιος σύντομα θα αρχίσει να παίρνει τα λεπτά συμμετοχής που πρέπει. Από όσα διαρρέουν από το προπονητικό επιτελείο υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να άρχιζε τον αγώνα και στη Δανία κάτι που τελικά δεν έγινε.

Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει αφού ο Στίλιτς δείχνει να είναι απαραίτητος έστω και αν δεν τον έχουμε δει όσο θα έπρεπε. Είναι απαραίτητος γιατί ο ΑΠΟΕΛ ακόμα και στον νικηφόρο αγώνα στη Δανία έδειξε τη γνωστή του δυσκολία στο να επιτεθεί με την μπάλα κάτω και με δημιουργικό τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!