Ράγισε το γυαλί;

Θέλαμε πολύ να διατηρηθεί περισσότερο το πανηγυρικό κλίμα αλλά στον ΑΠΟΕΛ απαγορεύεται η χαλάρωση και ο εφησυχασμός. Μέσα στα πλαίσια αυτά σήμερα πρέπει να ρίξουμε λίγο φώς στην ιστορία του Μποαβεντούρα του οποίου η μη παρουσία στο ΓΣΠ αλλά και στο σωματείο έδωσε αφορμή για εύλογες απορίες. Δυστυχώς υπάρχει θέμα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αφού όπως γνωρίζουμε το πρόβλημα έχει διαστάσεις που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης μιλώντας χτες στο Σουπερ Σπορτ αρκέστηκε στο ότι θα τους απασχολήσει το όλο θέμα κάτι που αναμένεται να γίνει και με το παραπάνω. Αιτία της ρήξης ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και το επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν είναι η απουσία του από τους πανηγυρισμούς στο σωματείο όπως λανθασμένα γράφτηκε σε κάποια μμε αλλά κάτι σοβαρότερο. Ο Μποαβεντούρα αρνήθηκε να συμπεριληφθεί στην αποστολή μετά που προέκυψε το πρόβλημα με τον Πουρσαϊτίδη το οποίο σε συνδυασμό με την απουσία του Γκριτσάροφ άφηνε την ομάδα χωρίς επιλογές στον αγώνα με την ομόνοια. Η ενέργεια αυτή κρίνεται από τον Γιοβάνοβιτς και τη διοίκηση ως άκρως αντιεπαγγελματική και έδειξε την κακή πλευρά του παίκτη λίγο πριν από τον αγώνα που θα έκρινε το πρωτάθλημα.

Το ότι ο Βραζιλιάνος δεν μπήκε στον κόπο να παρακολουθήσει τον αγώνα από τα θεωρεία ή να παραστεί στο σωματείο ήταν η φυσική εξέλιξη της άρνησης του να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο λόγος που ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Έχουμε καθήκον όμως να παρουσιάσουμε και την πλευρά του Μποαβεντούρα η οποία υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που το Σάββατο κρίθηκε ανέτοιμος για να είναι στην αποστολή, δεν υπήρχε λογική λίγες ώρες αργότερα και ως εκ θαύματος να είναι έτοιμος. Ο Βραζιλιάνος προπονείτο κανονικά εδώ και μέρες και ο αποκλεισμός του κρίθηκε από όλους ως έκπληξη. Για τον ίδιο φαίνεται ότι ήταν κάτι παραπάνω από έκπληξη αφού ήθελε τόσο πολύ να είναι παρών στον αγώνα-φιέστα που στο τέλος αντέδρασε με τον τρόπο που προαναφέραμε.

Οι αμέσως επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό και πως θα κινηθούν οι δυο πλευρές. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση και ο Γιοβάνοβιτς δεν έχουν σκοπό να περάσει απαρατήρητο το θέμα. Ο Μποαβεντούρα πάντως αν και ήρθε στον ΑΠΟΕΛ συνοδευόμενος από τη φήμη ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας, κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Η στάση του όμως λίγο πριν τον αγώνα με την Ομόνοια φανέρωσε την κακή του πλευρά. Θεωρούμε επίσης ότι όσο και αν τον αδίκησε ο προπονητής δεν έπρεπε να αντιδράσει με το συγκεκριμένο τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!