Ραντεβού και με τον Thorsten Fink

Σε σκέψεις φαίνεται ότι βάζει τους διοικούντες η περίπτωση του Γερμανού προπονητή Thorsten Fink που προτάθηκε και η περίπτωση του κρίνεται ως αξιόλογη. Μπορεί λοιπόν να ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Μοράις ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά ο Πετρίδης και οι συνεργάτες του ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν τελεσίδικα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό σχετίζεται με τον Γερμανό που βρίσκεται και αυτός εν πτήση με προορισμό την Κύπρο! Ο 47χρονός Thorsten Fink έχτισε την καλή του φήμη ως προπονητής στην Basel την οποία οδήγησε την περίοδο 2009-11 στην κατάκτηση του 2 πρωταθλημάτων και 2 κυπέλλων. Την πρώτη του χρονιά κατάφερε να οδηγήσει την Ελβετική ομάδα στους ομίλους του Europa League ενώ την επόμενη χρονιά στους ομίλους του Champions League.

H πρόταση που ήρθε από την Γερμανία για να επαναπατριστεί και να κάτσει στον πάγκο της Hamburg τον έπεισε να εγκαταλείψει την Ελβετική ομάδα. Στη Hamburg έμεινε για δύο χρόνια αφού απολύθηκε τον Σεμπτέβριο του 2013 λόγω της κακής πορείας της ομάδας. Από τότε δεν εργάστηκε κάπου.

Το ψάξιμο για τον Fink στο internet φέρνει στην επιφάνεια και το ρατσιστικό επεισόδιο που είχε με ένα πρώην ποδοσφαιριστή του στην Basel. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης είπε στον Fwayo Tembo να κατεβάσει τον πίθηκο από το δέντρο.

Κατά τα άλλα ο Fink θεωρείται όνομα αφού ως ποδοσφαιριστής διετέλεσε και παίκτης της Μπαγερν Μονάχου την περίοδο 1997-2003.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!